Χανιά | Με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ και το σωματείο ιδιοκτητών και οδηγών ΤΑΧΙ συναντήθηκε η Ντόρα | Photos

χανιά-με-τη-διοίκηση-των-κτελ-και-το-σω-1684738

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε σήμερα με τη διοίκηση των ΚΤΕΛ στα Χανιά. «Είναι βαθιά χαραγμένη στο μυαλό μου η εξαιρετική δουλειά που γίνεται, καθώς καλύπτετε τις μεταφορές των κατοίκων έως και το πιο απομακρυσμένο χωριό της περιφέρειας μας, τις καθημερινές μεταφορές των μαθητών και μαθητριών, όπως σημαντική είναι και η συμβολή σας στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών στην Κρήτη εδώ και χρόνια» είπε.

«Όλοι αναγνωρίζουν το εξαιρετικό έργο που γίνεται από την Διεύθυνση του ΚΤΕΛ στα Χανιά που πλέον αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ΚΤΕΛ της Ελλάδας. Θα συνεχίσω όπως και ο πατέρας μου Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να είμαι πάντα δίπλα σας και να μάχομαι με όλες τις δυνάμεις μου, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε» πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη συναντήθηκε με μέλη του σωματείου ιδιοκτητών και οδηγών TAXI.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την αποτελεσματική συνεργασία που είχαμε με τους αυτοκινητιστές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ήταν αυτονόητη για μένα η στήριξη του κλάδου σας, ώστε οι ΚΑΔ των ΤΑΧΙ και ραδιοταξί να ενταχθούν στην επιστρεπτέα προκαταβολή την περίοδο της κρίσης του κορονοιού, όπως και το να δοθεί η δυνατότητα για μετατροπή των υφιστάμενων αδειών ταξί σε πολυθέσια με την χρήση ταξιμέτρου.

Η καλή και γόνιμη συνεργασία με τους οδηγούς και ιδιοκτήτες των ταξί στα Χανιά θα συνεχιστεί και να ξέρετε ότι έχετε δίπλα σας μία πραγματική φίλη» είπε.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook