Χανιά | Με συλλόγους προπονητών ποδοσφαίρου συναντήθηκε ο Νίκος Καλογερής

χανιά-με-συλλόγους-προπονητών-ποδοσφ-980291

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικόλαο Καλογερή, επισκέφθηκαν χθες, Πέμπτη 9

Ιανουαρίου 2020, ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, κ. Βαγγέλης Πρόκος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων «Ο Παγκρήτιος», κ. Μανώλης Πηγουνάκης και ο Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων, κ. Δημήτρης Ανθούσης.

O κ. Βαγγέλης Πρόκος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών ποδοσφαίρου, συνεχάρησαν τον κ. Καλογερή για την εκλογή του και την ανάληψη των

καθηκόντων του ως Αντιπεριφερειάρχης, και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στη συνέχεια του έργου του. Παράλληλα ευχήθηκαν να συνεχιστεί η άψογη συνεργασία που υπήρχε μέχρι σήμερα μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και του Συνδέσμου Προπονητών, και επί τη ευκαιρία, ενημέρωσαν τον κ. Καλογερή για το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Προπονητών που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Με τη σειρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού τους ευχαρίστησε, τους διαβεβαίωσε ότι

είναι αυτονόητη η συνέχεια της άριστης συνεργασίας των δύο φορέων και ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων θα συμβάλει, όπως κάνει πάντοτε, με τη συμμετοχή της ως συνδιοργανώτρια, στην ουσιαστική επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook