Χανιά | Με μεγάλη συμμετοχή η παρουσίαση του βιβλίου της Αννέτας Μαρκογιαννάκη

χανιά-με-μεγάλη-συμμετοχή-η-παρουσίασ-1088035

Μία ιδιαίτερη συνεντευξιακή παρουσίαση παρακολούθησαν όσοι παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου της ψυχολόγου, συγγραφέως Αννέτας Μαρκογιαννάκη με αφορμή την κυκλοφορία του δεύτερου βιβλίου της «Μάθε με να σ’ αγαπώ».

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της 8ης έκθεσης βιβλίου στο παλιό λιμάνι των Χανίων στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Η φιλόλογος-εκπαιδευτικός και ραδιοφωνική παραγωγός Ανδρονίκη Κοκοτσάκη απηύθυνε στην συγγραφέα μία σειρά ερωτήσεων αφορμώμενη από τις ιστορίες του βιβλίου. Αρχικά έκανε μία σύντομη παρουσίαση του βιβλίου και στην συνέχεια απηύθυνε στην συγγραφέα καίρια ερωτήματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, τί είναι αυτό που «μπλοκάρει «την αγάπη, γιατί τόσοι άνθρωποι μόνοι στις μέρες μας αλλά και πώς μπορούμε να διατηρήσουμε την ατομικότητα μας μέσα σε ένα γάμο ή μία σχέση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η άσκηση αυτοκατευθυνόμενης φαντασίας «mindfulness «στην οποία ανταποκρίθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Η συγγραφέας δέχτηκε και ερωτήσεις του κοινού στις οποίες απάντησε με μεγάλη χαρά. Στο τέλος της εκδήλωσης υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της.
zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook