Χανιά | Με μεγάλη συμμετοχή η διαμαρτυρία για τους δασικούς χάρτες | Video + Photos

χανιά-με-μεγάλη-συμμετοχή-η-διαμαρτυρ-1202048

Στους δρόμους κατέβηκαν σήμερα και οι αγρότες των Χανίων, εκφράζοντας με μαζικό τρόπο την αντίθεση τους στους δασικούς χάρτες.

Η σημερινή κινητοποίηση,στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες αγρότες του νομού, οργανώθηκε από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων και αγροτικοί σύλλογοι.

Η διαμαρτυρία ξεκίνησε με συγκέντρωση στον κομβο των Μουρνιων και λίγο αργότερα οι αγρότες με τα οχήματα τους κατευθύνθηκαν σρην Διεύθυνση Δασών Χανίων όπου αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων είχε συνάντηση με την προισταμένη την Υπηρεσίας κα Πολύμνια Σκλαβάκη.

Την συμπαράσταση τους στους διαμαρτυρόμενους αγρότες εξέφρασν με την παρουσία τους στην σημερινή διαμαρτυρία και οι δήμαρχοι Πλατανιά και Σφακίων κ.κ Μαλανδράκης και Χιωτάκης.

Οι χαιρετσιμοί στην κινητοποίηση από τον πρόεδρο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Χανίων κ. Μανούσο Σταυρανουδάκη, τον πρόεδρο του Αγρτικού Συλλόγου Σελίνου κ. Γιώργο Χαλκιά και το μέλος του Αγροτικού Συλλόγου Βουκολιών πατερ Γιάννης Καραμουσαδάκης:

Στη συνέχεια οι αγρότες από την Διεύθυνση Δασών μετάβησαν στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, όπου ειχαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή.

 

One thought on “Χανιά | Με μεγάλη συμμετοχή η διαμαρτυρία για τους δασικούς χάρτες | Video + Photos

  1. Στο δασαρχειο τι εκαναν δυο χρόνια και εβγαλαν αυτους τους χάρτες?
    Ταβλι επαιζαν? Ειναι και μερικοι υπαλληλοι εκει που το παιζουν και περήφανοι κανουν αναρτήσεις στο φβ ολο χαρα.
    Δεν εχετε καταλαβει τι θα γινει ψευτομαγκες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook