Χανιά | Με ευχές για λιγότερα τροχαία ατυχήματα το 2020 έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος «Άγιος Χριστόφορος»

χανιά-με-ευχές-για-λιγότερα-τροχαία-ατ-989742

Ο Σύλλογος Αρωγής & Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος» την Κυριακή 26 Ιανουαρίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με τις ευλογιές του αρχιμανδρίτη Αμφιλόχιου Παπαγιαννάκη, παρουσία των μελών του διοικητικού συμβούλιου και στενών συνεργατών του συλλόγου στο χώρο του ξενοδοχείου ROYAL SUN.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κυκλοφοριακών θεμάτων Τσουπάκης Μιχάλης, ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης Κοπάσης Λευτέρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χανιών Φραγκάκης Μανώλης και Αρχοντάκης Νίκος, ο διοικητής του ΓΝΝ Χανιών Μπεας Γιώργος, ο εκπρόσωπος του ΕΒΕ Χανιών Τσοντακης Χρήστος, ο Διοικητής του Β.Ο.Α.Κ. Χανίων Ρούσος Τσιλιμιγκάκης, η πρόεδρος των ΑΜΕΑ Χανίων Μπασιά Αμαλία, ο πρόεδρος του 1ου Ροτ.Κοιν. Σώματος Αζογυρε Κουκουτσάκης Ευτύχης και πολλοί φίλοι του συλλόγου.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε απολογισμός δράσεων του Συλλόγου για το 2019 από τον  πρόεδρο Σταύρο Πολέντα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τις σημαντικότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν όπως το ετήσιο  μνημόσυνο Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων,την διεξαγωγή του «ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΘΗΤΙΚΟY – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟY ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟY ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ» κ.α.

«Η έλλειψη ενημέρωσης για τα δικαιώματα και υποχρεώσεις των οικογενειών των τροχαίων θυμάτων και των τροχαίων αναπήρων – τραυματιών και η ανύπαρκτη υποστήριξή των από Κρατικούς Φορείς και Υπηρεσίες, μας αναγκάζουν σαν σύλλογος να παλεύουμε. Ο Νομός

Χανίων, η Κρήτη και η χώρα μας γενικότερα έχουν θρηνήσει μέχρι τώρα αρκετά θύματα στο βωμό της ασφάλτου και κρατούν σταθερά την πρωτιά στα τροχαία» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Πολέντας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook