Χανιά | Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final Four για το 25o Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ Γυναικών στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού

χανιά-με-επιτυχία-ολοκληρώθηκε-το-final-four-γ-1419423

Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθους κόσμου -και ειδικά πολλών μικρών παιδιών, ολοκληρώθηκε η διοργάνωση του Final Four Κυπέλλου Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Απριλίου 2022, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Το 25 ο Κύπελλο Καλαθοσφαίρισης Γυναικών Ελλάδος ανέδειξε ως μεγάλο νικητή της διοργάνωσης τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., ο οποίος κέρδισε τον Α.Ο. Ελευθερία Μοσχάτου, ενώ στο Final-Four προκρίθηκαν οι ομάδες Ο.Α. Χανίων και Παναθηναϊκός Α.Ο..

Ξεχωριστές απονομές πραγματοποιήθηκαν με το πέρας του αγώνα σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή, τον Δήμαρχο Χανίων, Π. Σημανδηράκη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, υπογράμμισε πως «είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που τα Χανιά φιλοξένησαν μια μεγάλη διοργάνωση, απόδειξη ότι ο Δήμος Χανίων μπορεί να διοργανώνει μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Ξεχωριστή υπερηφάνεια νιώσαμε επίσης με την παρουσία στους τελικούς της Χανιώτικης ομάδας, τις αθλήτριες του Ο.Α. Χανιά που έδωσαν τα δυνατά τους και εξασφάλισαν μια θέση στο βάθρο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν στην υποστήριξη της διοργάνωσης».

Κατά τη διάρκεια μάλιστα του τελικού, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των μεταλλίων για την τελική φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων Κρήτης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Στέλιο Μιχαηλάκη να απονέμει τα μετάλλια στις νεαρές αθλήτριες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook