Χανιά | Με δεκάδες παιδικά χαμόγελα το 1ο καλοκαιρινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης Summer Camp – Ενδοχώρα | Photos

χανιά-με-δεκάδες-παιδικά-χαμόγελα-το-1-1507264

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Παρασκευή 12-08-2022 το 1ο καλοκαιρινό τμήμα δημιουργικής απασχόλησης Summer Camp – Ενδοχώρα το οποίο υλοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του σχολικού εργαστηρίου εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά και του γηπέδου Ταυρωνίτη με πρωτοβουλία της Κοιν.Σ.Επ. Crete Hinterland – Ενδοχώρα και με την υποστήριξη του Δήμου Πλατανιά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ταυρωνίτη.

Η δράση αυτή ήταν μια σπουδαία προσφορά στα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πλατανιά που δυσκολεύονται να βρουν καλοκαιρινές δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

Η ομάδα της Crete Hinterland – Ενδοχώρα αναφέρει τα εξής:

Για την υλοποίηση και την ολοκλήρωση του Summer Camp – Ενδοχώρα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους καθηγητές/τριες αλλά και τους μαθητές/τριες του εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά που απαρτίζουν τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ και έφεραν εις πέρας το πρόγραμμα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πλατανιά και τον Δήμαρχο Κο Μαλανδράκη για την στήριξη και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά και τον Διευθυντή Κο Δαράκη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του σχολικού εργαστηρίου. Επιπρόσθετα να ευχαριστήσουμε και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν και εκεινοι απο την μερια τους το Summer Camp – Ενδοχώρα.

Στην τελετή λήξης του προγράμματος που έλαβε χώρα την Παρασκευή δόθηκαν στα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα βεβαιώσεις συμμετοχής και το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Μαλανδράκης Ιωάννης ,ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ Κος Μαυρογένης Ευτύχης και ο Σύμβουλος του Δημάρχου Κος Μαλανδράκης Μάρκος ο οποίος συνέβαλε καθοριστικά στην ίδρυση της ΚΟΙΝΣΕΠ. Παρών και ο Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Πλατανιά.

Όλοι τόνισαν την αξία, την σπουδαιότητα και την αναγκαιότητα του προγράμματος, έδωσαν συγχαρητήρια σε όλους/ες που βοήθησαν για την υλοποίηση και επιτυχία του και δεσμεύτηκαν ότι στο μέλλον θα πραγματοποιηθούν και άλλες παρόμοιες δράσεις σε διαφορετικές χρονικές περιόδους (Χριστούγεννα, Πάσχα, Καλοκαίρι).

Εμείς από την μεριά μας σαν Κοιν.Σ.Επ., μέσα από τις δραστηριότητες μας, θέλουμε να δώσουμε λύσεις στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας της ενδοχώρας του Δήμου Πλατανιά με πρωτοβουλίες και δράσεις που πρώτο μέλημα τους θα είναι ο πολίτης και η τοπική κοινωνία.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook