Χανιά | Με αποσμητικό χώρου ψέκασε την 18χρονη στα μάτια – Στο ψυχιατρείο ο δράστης της απίστευτης επίθεσης

χανιά-με-αποσμητικό-χώρου-ψέκασε-την-18-1283963

Με ένα αποσμητικό χώρου επιτέθηκε ένας 56χρονος στην 18χρονη κοπέλα το βράδυ της Τετάρτης στην Κίσσαμο. Το πρωτοφανές για τα τοπικά δεδομένα περιστατικό, το οποίο συνέβη ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, κινητοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές που κατάφεραν να βρουν γρήγορα τον δράστη ο οποίος αναγνωρίστηκε από την 18χρονη ανάμεσα στα άτομα που προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.

Ο δράστης ο οποίος συνελήφθη χθες λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ομολόγησε λίγο μετά την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς το μπουκάλι με το αποσμητικό που χρησιμοποίησε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, γι’ αυτό με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι ο 56χρονος εμφανίστηκε μπροστά στην 18χρονη κοπέλα, η οποία περπατούσε στον δρόμο και την ψέκασε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει πρόβλημα στα μάτια.

Το κορίτσι πανικόβλητο άρχισε να φωνάζει ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η 18χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε καθαρισμός στα μάτια της και πήρε λίγο αργότερα εξιτήριο με την προϋπόθεση να επανέλθει σε συγκεκριμένο χρόνο για να γίνει ένας δεύτερος καθαρισμός προκειμένου να μην έχει κάποιο πρόβλημα.

Μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και ύστερα από έρευνες εντοπίστηκε ο δράστης και συνελήφθη, αντιμέτωπος πλέον με την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook