Χανιά | Μαζικό συλλαλητήριο ενάντια στην Αστυνομική βία | Photos

χανιά-μαζικό-συλλαλητήριο-ενάντια-στ-1189272
Πηγή φωτογραφίας: ΚΡαΧ radio

Συλλαλητήριο ενάντια στην αστυνομική βία και με αφορμή τον ξυλοδαρμό νεαρού από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη, πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα της Τρίτης η ΕΛΜΕ Χανίων και συλλογικότητες της πόλης.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε με συγκέντρωση στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης:

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Χανίων, «η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς φοβάται την έκφραση της λαϊκής οργής που γεννά η πολιτική της (εγκληματική διαχείριση της πανδημίας, lockdown, κατεδάφιση των εργατικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων ) επιχειρεί με την ένταση της καταστολής να χτυπήσει τις κινητοποιήσεις πριν προλάβουν να εκδηλωθούν και να αναγκάσει, με τη βία και το φόβο, το λαό να σιωπήσει.»

Ζητά επίσης:

Να αποσυρθούν οι άδικες και ψεύτικες κατηγορίες που έχουν απαγγελθεί στους 11 κατοίκους της Ν Σμύρνης!

  • Να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία των «οργάνων της τάξης» που ασέλγησαν αναίσχυντα στα κορμιά και τις ψυχές της νεολαίας, που χλεύασαν και απείλησαν, που τρομοκράτησαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους!
  • Η αστυνομία να πάψει να συμπεριφέρεται σαν στρατός κατοχής!

ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει!”

Zarpanews.gr

22 thoughts on “Χανιά | Μαζικό συλλαλητήριο ενάντια στην Αστυνομική βία | Photos

  1. Σωστότατο το «…με ΑΦΟΡΜΗ τον ξυλοδαρμό νεαρού από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη…»
    Στην πραγματικότητα μια αφορμή για να διαμαρτυρηθούν ξανά οι περιφερόμενοι διαμαρτυρόμενοι δικαιωματιστές που πετάνε το σκούφο τους για χάπενινγκ-διαδήλωση.
    Πιτσιρικάδες, ροζανέρηδες, συλλογικότητες…απ’ όλα είχε ο μπαξές…
    Μοίραζαν και φυλλάδια «Άμεση δικαίωση του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, στο αίτημά του για μεταγωγή στις φυλακές Κορυδαλλού» οι…«αλληλέγγυες/οι»… τρομάρα τους

  2. Κοιτα ρε που αυτοι ειναι εξω και εμεις εδω προσπαθουμε με νυχια και με δοντια να παμε στα παιδια μας ψωμι!
    Ξε…

  3. Μακάρι να μας βάλουν από αύριο κιόλας στο βαθύ βαθύ κόκκινο κ να μας κάτσουν μέσα κάνα δυοβδομαδο από τις έξι να γουστάρουμε μετά απ’ αυτό.Βληματα ε βλήματα.Αλλα φταίει η αστυνομία πόυ αντί να κυνηγάει εσάς κυνηγάει όλους τους υπόλοιπους πού πάμε στις δουλειές μας.

    1. ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ . ΕΠΙΣΗΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ Η ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΣΘΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ . ΣΠΙΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙ
      ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ?

  4. Μετά τα αποψινά στη Νέα Σμύρνη θέλω να δώ αν θα κάνουν πορεια κατά της «αντιφασιστικής» βίας, ζώα πουλημενα στις παραταξεις (ψευτοαριστεροί με χοντρές τσεπες και τα χαζα που τους ακολουθούν) μαζί με τα τσοντοκάναλα και και τα τσοντο μίντια που σπειρατε διχόνοια για να φαγωθουμε μεταξυ μας για να βγάλετε λεφτά προδοτες!

    1. 1) Που κολλαει η αντιφασιστικη βια σε μια υποθεση με θεμα την καταστολη και την κρατικη αυθερεσια;
      2) Ποιοι ακριβως ειναι οι ξεπουλημενοι; Αυτοι που αντιδρουν ή αυτοι που ειναι υπακουοι και πιστα φερεφωνα της κυβερνησης;
      3)Ψευτοαριστεροι με χοντρες τσεπες, αλλα στις φωτογραφιες δε διακρινω κανενα επιχειρηματια ή κανα πλουσιο. Βεβαια παντα η πλειοψηφια της οικονομικης ελιτ ηταν ειτε πασπαρτου, ειτε με την δεξια καθως αυτοι ειναι οι φιλελεδες και δεν μιλανε ουτε για δικαιωματα ουτε για εργατες ουτε για τιποτα. Απλα για κερδη και αρπαχτες.
      4)Τσοντο μιντια! Συμφωνουμε! Αλλα μαλλον εσυ τα πιστευεις. Αραγε εμαθες οτι αυτοι που επιτεθηκαν στον αστυνομικο ηταν οπαδοι και οχι τιποτα αναρχικοι ή αριστεροι πους μαλλον θα ηθελες; Αραγε σου εδειξαν αλλες σκηνες βιας απο αστυνομικους που ελαβαν χωρα και σημερα; Αραγε τοσο καλα τα κανει η κυβερνηση οσο λενε τα συστημικα μεσα;
      5) Στο τελος θα συμφωνησουμε. Περναμε μια πανδημια που εχει ξεφυγει εχει πεθανει τοσος κοσμος, το 3ο κυμα ειναι στην αποκορυφωση του, το ενα σκανδαλο με τα το αλλο βγαινει στη δημοσιοτητα και φυσικα ακολουθει και μια οικονομικη κριση. Τι κανει λοιπον η κυβερνηση σπερνει διχονοια και τσιμπαει ο ψευτοαριστερος συριζα ή τουλαχιστον δε μπορει να το διαχειριστει καθως ειναι και αχρηστοι και σιγονταρουν και τα ΜΜΕ.
      Και εσυ λοιπον αντι να τα βαλεις με αυτους, τα βαζεις με τον απλοο συμπολιτη σου!! Αραγε τι πολιτευμα εχουμε ετσι ωστε να μην μπορει ο αλλος να ειναι αριστερος; Επισης αυτο που με τρομαζει ειναι οτι κομματια της Δεξιας (ισως φταιει η απογνωση απο τη ΝΔ) τελευταια επιδιδονται σε ακραια σχολια που θυμιζουν αλλες εποχες. Εποχες εμφυλιου!

  5. Κύριε ριζο αρκετά κάνεις εσύ και η παρέα σου το ίδιο ισχύει και για το σύριζα και όλη την αριστερά….είσαστε μπαχαλακιδες διαδηλωνετε για το 11 δολοφονο κουφό τινά.. Μια χαρά κυβερνάει η δεξιά…. Το κτίριο της Ρόζα νερά θα γίνει ξενοδοχείο

  6. Κύριε ριζο και όλοι οι αριστεροι ΚΚΕ μέρα25 κλπ θέλετε να κάνετε καταστροφήες σε δημόσιους χώρους και σε δημόσιοα περιουσία.. Θέλω να δει το μήνυμα μου ένας εισαγγελέα να κάνει ένταλμα σύλληψη στο ριζο…. Ο κουφόντινας θα πάει στο δομικό…

    1. Ο εισαγγελεας αν εβλεπε το μηνυμα σου, το πιο πιθανο ηταν να εβγαζε ενταλμα συλληψης για εσενα, καθως δεν επιτρεπεται (παραβιαση προσωπικων δεδομενων-ποινικο αδικημα) να μιλας ετσι αυθαιρετα και να επικαλεισαι ονοματα για την καθε μ…… σου. Μπορεις ομως καλιστα να πας στον εισαγγελεα και να κανεις την οποια καταγγελια σου! Τι φοβασαι και παρακαλας να δει εδω το μηνυμα σου ο εισαγγελεας.
      Το κτιριο της Μεραρχιας (ροζα νερα τελος και δεν της ανηκε και ποτε το κτιριο) δε θα γινει ξενοδοχειο σε προτρεπω να δεις αυριο το δημοτικο συμβουλιο χανιων. Οσο για τον Κουφοντινα οπως βλεπεις (θα βοηθουσε και η εισαγγελεας που ειπες πιο πανω) μαλλον τελικα εχει ενα δικιο, καθως ολα τα δικαστηρια κρινουν οτι ειναι αναρμοδια, αρα ειχε δικιο οταν ελεγε οτι δεν μπορω να προσφυγω στη δικαιοσυνη.

  7. Κοιτα εδω κατι καμαρια ξεπεπουλημενους Ελληνες! Σχεδον 600-700 ατομα βεβαια που διαδηλωσαν και οι μαζικες αντιδραεις των Ελληνων στα social media σας κανουν να φαινεστε εξαιρετικη μειοψηφια αλλα και φυσικα υποταγμενοι στην κυβερνηση. Γουσταρετε εσεις που φωναζετε για τον κορονοιο, το μοναδικο μετρο προληψης που πηρε η κυβερνησαρα σας δηλαδη τους μπατσους, τον ελεγχο και τη βια. Επισης εσεις οι 5-6 που σας ποναει η αριστερα, φυσικα δημοκρατια εχουμε και καποιοι θελουν να μοιραζουν κειμενα υπερ των δικαιωματων του Κουφοντινα. Τουλαχιστον αυτοι το κανουν δημοσια σε μια πλατεια και οχι κρυμμενοι πισω απο μια οθονη. Δεν ντρεπονται για τα πιστευω τους. Βεβαια καποιους τους ενοχλειο ο ορος πιτσιρικαδες ή η ΕΛΜΕ που καλουσε στη διαδηλωση την θεωρουν απαξια. Αλλα τι περιμενεις απο ξεπουλημενους ανθρωπους.

    1. Ανόητε της αριστεράς και της δεξιά, της πάνω και της κάτω και όλων που μπαίνουν κάτω από κομματική σημαία.
      Σας εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσετε να βγάλετε τις κομματικές παρωπίδες.
      Μέχρι τότε απλά θα συνεχίζετε να να μοιράζετε άσχετα με τη διαδήλωση κείμενα συσπείρωσης μπας και μαζέψετε τους πιτσιρικάδες που ψάχνονται για επανάσταση να διαδηλώνετε και να «καταγγέλλετε».
      Αυτά τα κάνετε δημόσια για να πουλάτε και καλά οτι δεν κρυβόμαστε αλλά τους βανδαλισμούς και τα συνθήματα στους τοίχους τα κάνετε το βράδυ και αμα μας πιάσουνε «δεν είναι δικά μας είναι του…παππού»! και δικαιολογίες και καλά παιδιά… τα γνωστά γλυψολυπησιάρικα, και διαδηλώσεις να αφήσουν τα λουλούδια…τα ξέρουμε…
      Βέβαια θα μου πεις έτσι έκανε και ο αρχηγός, επικαλέστηκε τους κανόνες που ποτέ δεν σεβάστηκε και ήθελε να ανατρέψει για να σώσει το τομάρι του, έτσι και μεις τα τοπικά τσιράκια το ίδιο κάνουμε. Μετά πουλάμε άμα λάχει και αντισυμβατικό ηρωισμό…
      Άσε φίλαράκο, σας έχουμε πάρει χαμπάρι…

  8. ΒΓΑΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΟΛΗ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ . ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ .

  9. Η πορεία είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα απο το Σύνταγμα των Ελλήνων . Τί σας ενοχλεί κύριοι στα σχόλια μια πορεία ενάντια στη χούντα που ζούμε κάθε μέρα;; Α, ξέχασα μάλλον εσείς γουστάρετε χούντες . Ο άλλος συνδέει την πορεία με το οτι δεν εχει να φάει ψωμί, εμείς νομίζεις έχουμε;; αλλά να σου φταίνε οι νέοι που αντιδρούν είναι τουλάχιστον τραγικό και λέει πολλά για την παιδεία σου.

    1. Τι ενοχλεί; 1) Είναι παράνομη λόγω των μέτρων περιορισμού του κορωνοϊού που έχουν κριθεί συνταγματικά. Μεταδίδουν τον ιό στην κοινότητα. Και μη μου πεις οτι φοράνε μάσκες και όλα ΟΚ, άμα είναι έτσι να ανοίξουμε και τις καφετέριες και τα μαγαζιά με μάσκες. 2) Χούντα που δέρνουν και καίνε αστυνομικούς είναι αστείο και να το λες. Δεν έχεις ιδέα τι είναι χούντα, ούτε εσύ ούτε όλοι αυτοί που λένε για χούντα. 3) Νέος είναι κάποιος μέχρι τα 20 το πολύ. Μετά είναι κανονικός ενήλικας. Εκτός κι αν μιλάς για το γιο του Βούτση.

  10. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΑΝΙΟΛΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ…
    ΠΟΣΟ ΚΥΡ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΛΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΡΙΣΤΕΙΟ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ????????
    AYTA TA ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΚΛΟΜΠ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ…
    ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑ-ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΣΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΓΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΨΕΥΤΗ…
    Υ.Γ.: ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΥΗΘΗ ΧΑΧΟΛΟ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ, ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ.

    1. Φασισμός είναι να επιβάλεις την άποψή σου δια της βίας. Όλοι αυτοί που σπάνε καίνε και τρομοκρατούν είναι οι φασίστες. Αυτοί που κάθε φορά που συγκεντρώνονται στην Αγορά την μαγαρίζουνε με τα ελεεινά συνθήματά τους είναι φασίστες. Κάνε μια βόλτα σήμερα να δεις. Άμα δε σου αρέσει ο Κούλης μην τον ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές. Μέχρι τότε κάνε μόκο ή δέξου τις συνέπειες της ψευτομαγκιάς σου όπως τις δέχτηκε ο αναρχοφασίστας της Ν. Σμύρνης και οι εν Χανίοις κρυπτόμενοι σύντροφοί του που τους ξετρυπώσανε προ καιρού.

  11. Μετα θα φταιει ο κουλης που τα Χανια θα εχουν 50-60 κρουσματα την ημερα , που δεν θα υπαρχουν κρεβάτια στο νοσοκομειο που θα πεθαινει κοσμος , που ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ να ανοιξει ο τουρισμος στισ 10 Μάϊου ! Εν μεσω πανδημιας οποιος κανει συλλαλητήριο και οποιοσ συμμετέχει σε αυτο ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ . ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ τα παιδια του, τους γονεις του ,τους γειτονες, την κοινωνια ολοκληρη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook