«Μαζί για τα Χανιά»: Ακόμα δύο υποψήφιοι με τη Νάνσυ Αγγελάκη

μαζί-για-τα-χανιά-ακόμα-δύο-υποψήφιο-835863

Δύο νέες υποψηφιότητες έκανε γνωστές η Νάνσυ Αγγελάκη. Μανώλης Ντουσάκης και Βαγγέλης Αλεξανδράκης θα συμπορευθούν μαζί της στον συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά» με στόχο την επικράτηση στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Χανίων.

Από την πλευρά του, ο Μανώλης Ντουσάκης μίλησε για την υποψηφιότητά του:

«Ε ναι λοιπόν είμαι και εγώ υποψήφιος δημοτικός αλλά δοτικός σύμβουλος. Είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό…. Όπου γυρίζεις το κεφάλι σου ξεπετάγεται κι ένας δημοτικός σύμβουλος από το πουθενά.. Ξαφνικά όλοι αγαπήσαμε αυτήν την πόλη και θέλουμε να πράξουμε τα μέγιστα για την πόλη για αυτήν. Εγώ δεν θέλω μόνο τα Χανιά του αύριο που μένουν μόνο στα φθηνά ΘΑ των προεκλογικών υποσχέσεων. Θέλω τα Χανιά του σήμερα με δεσμεύσεις που μπορούν να υλοποιηθούν, για ένα καλύτερο μέλλον για μένα και τους συμπολίτες μου. Και πάνω από όλα για τα παιδιά μας. Δεν θέλω να κρύβομαι από τα μάτια τους αύριο. Δεν ποντάρω σε κομματικούς παραγοντισμούς.

Επιλέγω την ομάδα της Νάνσυς Αγγελάκη να συμπορευτούμε μαζί, για τα Χανιά που θα χαιρόμαστε όλοι. Για μα έξυπνη, λειτουργική, καθαρή πόλη, που θα απολαμβάνουν και θα δημιουργούν τα παιδιά μας.»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδράκης σχολίασε:

«Η επιθυμία μου να ασχοληθώ με τα κοινά με ώθησε να ενταχθώ και να συμπορευθώ με τη Νάνσυ Αγγελάκη, υποψήφια Δήμαρχο Χανίων. Μια γυναίκα με εμπειρία και γνώσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, με δυνατότητες, όραμα και όρεξη για προσφορά.

Ο χρόνος έχει συσσωρεύσει πολλά «τραύματα» στον αστικό ιστό και στους περιαστικούς δήμους. Εμείς όλοι, στον συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά», με ιδιαίτερο βάρος στη στρατηγική προτεραιότητα της ποιοτικής καθημερινότητας και το βλέμμα πάντα στον άνθρωπο, θα πορευθούμε για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας.

Για να κάνουμε πράξη τα πολύ απλά και βασικά, τα πολλά μικρά που κάνουν τα μεγάλα.

Αλεξανδράκης Βαγγέλης

Συνταξιούχος Υπάλληλος ΟΤΕ»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook