Χανιά | Μαζεύουν υπογραφές οι επαγγελματίες της Παλιάς Πόλης – Διαμαρτύρονται για το Φεστιβάλ Γης

χανιά-μαζεύουν-υπογραφές-οι-επαγγελμ-1485585

Οι επαγγελματίες της Παλιάς Πόλης των Χανίων, διαμαρτύρονται με αφορμή το «Φεστιβάλ Γης». Οι ίδιοι ξεκίνησαν μια προσπάθεια συλλογής υπογραφών για την διαμαρτυρία τους, με την οποία ζητούν από τον δήμο Χανίων, την αντιπεριφέρεια και το ΕΒΕΧ να σταματήσει η επίθεση στους στεγασμένους επαγγελματίες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

Όλοι οι επαγγελματίες (Ύπνου, εστίασης, Τουριστικών καταστημάτων) της Παλιάς Πόλης, εκφράζουμε την πλήρη αντίθεση μας, στην απόφαση διοργάνωσης του Φεστιβάλ Γής (Αγροτικός Αύγουστος), στην περιοχή μας, χωρίς να έχει προηγηθεί ουδεμία διαβούλευση με μας, αλλά ούτε και τις επαγγελματικές μας Ενώσεις.

Οι διοργανωτές και ειδικά ο Δήμος, φαίνεται να αγνοούν τα κυκλοφοριακά προβλήματα και την δραματική μείωση των θέσεων στάθμευσης στην περιοχή μας που με το φεστιβάλ, θα κάνουν την εξεύρεση θέσης στάθμευσης, όνειρο θερινής νυκτός, για τους επισκέπτες – πελάτες μας.

Επιτέλους ας σταματήσει η επίθεση στους στεγασμένους επαγγελματίες, που θα δεχθούν άλλο ένα ισχυρό και πολύπλευρο οικονομικό πλήγμα.

Ενημερώνουμε τους διοργανωτές, ότι την προβολή των τοπικών προϊόντων, την κάνουμε με επιτυχία, πολλά χρόνια στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις μας και μάλιστα χωρίς μουσικές και χορούς, αφού η πρόταση μας για “Γιορτές Παλιάς Πόλης” αγνοήθηκε.

Επειδή το επιμελητήριο Χανίων φαίνεται ότι έχει πάρει διαζύγιο με τους στεγασμένους επαγγελματίες, καλούμε τον Δήμο και την Αντιπεριφέρεια Χανίων, να μεταφέρουν το φεστιβάλ στην Αγυιά, χωρίς και εκεί να προβαίνουν σε πωλήσεις, αλλά μόνο στην προβολή των τοπικών προϊόντων.

Τέλος, καλούμε τον Δήμο Χανίων, να ενδιαφερθεί για την επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων, της Παλιάς Πόλης, που επίμονα ζητάμε και όχι να την φορτώνει με νέα.

Η Παλιά Πόλη θέλει αγάπη και φροντίδα

Όνομα Επίθετο Υπογραφή

Σημεία συγκέντρωσης Υπογραφών:

1) Κλιματσάκης Μάρκος Τουριστικά Θεοτοκοπούλου 24

2) Aelios Design Hotel Ζαμπελίου 58

3) ΠΟΤΟΠΟΙΟΙΑ ΜΑΝΩΛΑΚΑΚΗ Κυδωνίας 155

4) ekaterini Κατάστημα Τσουδερών 25

5) ekaterini Κατάστημα Κονδυλάκη 45

6) ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ ΤΑΒΕΡΝΑ Θεοτοκοπούλου 30

7) ΠΑΝΣΙΟΝ “ΚΑΛΛΙΟΠΗ” Θεοτοκοπούλου 62

Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει την θέληση του στις σελίδες “Topanas Team” στο Messenger και στην σελίδα του συλλόγου Καταστηματαρχών Παλαιάς Πόλης, στο Viber.

zarpanews.gr

4 thoughts on “Χανιά | Μαζεύουν υπογραφές οι επαγγελματίες της Παλιάς Πόλης – Διαμαρτύρονται για το Φεστιβάλ Γης

  1. Βρε ουστ αναμαζωξιαρηδες κολομπιτες που νομίζετε ότι τα πάρκινγκ είναι μόνο για σας και τους πελάτες σας….

  2. Κάνουν καθημερινά,από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ,κατάληψη των θέσεων στάθμευσης,που προορίζονται γιά τους μόνιμους κατοίκους και μάλιστα με πινακίδες ΚΟΚ,ζητάνε και τα ρέστα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook