Χανιά | Λουλούδια στις μανoύλες μοίρασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης: «Θαυμάζουμε τις γυναίκες, τις έχουμε ανάγκη» | Video+Photos

χανιά-λουλούδια-στις-μανoύλες-μοίρασε-1691270

Η καθημερινότητα της σύγχρονης μητέρας και οι πολλαπλοί της ρόλοι μέσα σε αυτή, αναδείχθηκαν για μια ακόμη φορά το πρωί της Κυριακής, στην εκδήλωση που διοργάνωσε το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της ΝΔ, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης σε καφέ στο Παλιό Λιμάνι.

Ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, μίλησε για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των γυναικών.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, σε όλες τις γυναίκες. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο για ακόμη μια φορά να δείξουμε τον θαυμασμό μας προ τις γυναίκες για όλα όσα καταφέρνουν παράλληλα, την εργασία τους, την οικογένειά τους, το σπίτι τους, νομίζω είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει κανείς. Σήμερα δεν μιλάμε για πολιτική, μιλάμε για όλες αυτές τις όμορφες εικόνες, μιλάμε για το πόσο χρήσιμες είστε εσείς οι γυναίκες, πόσο πολύ σας έχουμε ανάγκη στην ζωή μας. Να έχετε την υγεία σας, να συνεχίσετε να μεγαλώνετε τα παιδιά σας, να σας έχουμε δίπλα μας».

Στην εκδήλωση με τίτλο «Κόρη, μητέρα, γυναίκα» μίλησε και η ψυχολόγος Αθηνών Κατερίνα Τσέργα,  τονίζοντας πως οι γονείς πρέπει να αγαπούν τον εαυτό τους και να περνούν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους:

«Πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να προσπαθούμε για το καλύτερο που μπορούμε. Οι ρόλοι είναι πολλοί και προσπαθούμε να κλέψουμε χρόνο με τα παιδιά ή τον εαυτό μας, γι’ αυτό λέω δεν υπάρχει τέλειος γονιός, υπάρχει ο αρκετά καλός. Χρειάζεται να εστιάζουμε στα καλά που έχουμε στο τέλος της ημέρας και όχι σε όσα δεν προλαβαίνουμε και δεν έχουμε κάνει και χρειαζόμαστε και την βοήθεια των ανδρών. Οι γονείς είναι δυο και χρειάζεται να συνεργάζονται».

«Στις μέρες μας βλέπουμε πλέον ενεργούς μπαμπάδες. Η πατρική λειτουργία έχει να κάνει κυρίως με την κοινωνικοποίηση του παιδιού, η μητέρα έχει να κάνει με το «μέλι», δηλαδή με το συναίσθημα. Κάθε μέρα πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και να τον φροντίζουμε. Να βρίσκουμε στιγμές, και το ζευγάρι και με τα παιδιά μας, επειδή ο χρόνος είναι συγκεκριμένος, τουλάχιστον να είναι ποιοτικός».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook