Χανιά | Λαμπερό event στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα CENTRO | Photos

χανιά-λαμπερό-event-στο-πλήρως-ανακαινισμ-1560654

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το event στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα CENTRO (www.centrokitchen.gr) , στα Χανιά, στο 2ο χμλ. Π.Ε.Ο. Χανίων Κισσάμου την Παρασκευή 21/10/2022.

Η CENTRO, η μεγαλύτερη Ελληνική βιομηχανία παραγωγής επίπλων κουζίνας, είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με 50 χρόνια εμπειρίας, πάντα με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία.

Με την πάροδο των ετών, έχει εξελιχθεί σε μια εταιρία που κατέχει ηγετική θέση στον ελληνικό μεταποιητικό κλάδο του επίπλου κουζίνας και ντουλάπας, καθόσον έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε διεθνείς αγορές, με παρουσία σε 20 χώρες και 30 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σε μία βραδιά με βασικό συστατικό την υψηλή αισθητική και το ιδιαίτερο design, η CENTRO γιόρτασε τα 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, του Συνεργάτη της κύριου Ψεγιαννάκη και την ανακαίνιση του πρότυπου καταστήματος υψηλής αισθητικής, συστήνοντας στο κοινό παράλληλα τη μεγάλη γκάμα από σχεδιαστικές προτάσεις για την κουζίνα, την ντουλάπα και το καθιστικό, δείχνοντας για ακόμα μια φορά τη δυναμική της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκλεκτοί καλεσμένοι, αρχιτέκτονες, designers και επαγγελματίες του χώρου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των εγκαινίων, παρευρέθηκε και ο γνωστός σεφ Πέτρος Συρίγος ο οποίος πραγματοποίησε ένα μαγειρικό show, μοιράζοντας με τους καλεσμένους μυστικά για το τέλειο ριζότο μανιταριών και το αγαπημένο γλυκό σε όλους, banoffee!

Ο γνωστός σεφ έχει εμπιστευτεί τη δική του κουζίνα στην CENTRO, που έμελλε να αποτελέσει και την έναρξη μιας φιλικής αλλά και επαγγελματικής σχέσης με το brand!

Οι καλεσμένοι σχολίασαν θετικά την ανανεωμένη εικόνα του καταστήματος στα Χανιά και ευχήθηκαν να συνεχίσει δυναμικά την πορεία του.

Η CENTRO ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στο event και την τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τον γνωστό σεφ Πέτρο Συρίγο αλλά και τα τοπικά μέσα και τους τοπικούς φορείς για την υποστήριξή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook