Χανιά | Λακκουβάρες έξω από δημοτικό σχολείο – Ας τις κλείσουν επιτέλους | Photos

χανιά-λακκουβάρες-έξω-από-δημοτικό-σχ-1397290

Διασταύρωση οδών Ανώπολης και Βολανάκη, στα Παχιανά, έξω από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.

Οι… λακκουβάρες ζουν και βασιλεύουν.

Ο πεζόδρομος τελειώνει, παρακάτω υπάρχει ασφαλτοστρωμένος δρόμος και κάπου στη μέση, αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες.

Χρειάζεται οπωσδήποτε άσφαλτο. Ο δήμος Χανίων ακούει;

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Λακκουβάρες έξω από δημοτικό σχολείο – Ας τις κλείσουν επιτέλους | Photos

  1. Όλα τα γκράφιτι που φαίνονται στις φωτογραφίες του 17ου Δημοτικού Σχολείου είναι δεκαετίας. Απλά η Δημοτική Αρχή των Χανίων δεν διαθέτει χρήματα για την επαναβαφή των τοίχων και το Σχολείο είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση εδώ και μια 10ετία. Βρήκε όμως χρήματα για να εγκαταστήσει πρόσφατα εξωτερικές κάμερες ασφαλείας στο κτήριο του Σχολείου με αιτιολόγηση – πιστέψτε το – την ύπαρξη παιδιών Ρομά στη γύρω περιοχή! Η Καταγγελία που έγινε για τις κάμερες αυτές Αρχειοθετήθηκε (ΑΠΔΠΧ Απ. 21/2019) με την αιτιολόγηση πως ο Νικόλαος Σ. Στεργιάδης δεν είναι Δημότης Χανίων και άρα δεν έχει έννομο συμφέρον! Μάλλον έγινε κάποιο μπέρδεμα με την Αργυρώ του «Σασμού» που ήρθε από την Αυστραλία!

    Στο χωριό μου όμως λένε «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», στο διπλανό χωριό λένε «στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό», εγώ λέω απλά ότι… δεν το γνωρίζετε αλλά έρχεται η ημέρα που δεν θα γίνεται πλέον δεκτή η συγγνώμη για τις Αρχειοθετήσεις στην υπόθεση των καμερών στα Σχολεία των Χανίων.

  2. Πατε καλα ? Εχετε παρεοι χαμπαρι οτι ειμαστε η «έξυπνη πόλη της χρονιάς 2022»!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ε ρε…..ε ρε……

  3. Ολη η πόλη μια λακκούβα .. και οπως είπε η Δημαρχαρα πριν κάνα χρόνο μας λακκούβες τέλος.
    Δεν ντρεπεστε θελετε και τουρισμο 12 μηνες που θα πνιγουμε σε λιγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook