Χανιά | Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Μεγάλη καθυστέρηση στην ανακατασκευή του Γυμνασίου – Λυκείου Κολυμβαρίου

χανιά-λαϊκή-συσπείρωση-πλατανιά-μεγά-990780

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πλατανιά αποτελούμενο από τους  Δημήτρη Ανθούση και Στυλιανό Μαριανάκη Δημοτικούς Συμβούλους Πλατανιά,  στα πλαίσια δράσεων και περιοδειών  σε σχολικές μονάδες του Δήμου Πλατανιά με αφορμή την επανέναρξη της λειτουργίας τους , επισκέφθηκε σήμερα το Γυμνάσιο-Λύκειο Κολυμβαρίου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση «στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τους συλλόγους εκπαιδευτικών καθώς και την σχολική κοινότητα συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν, έγινε ανταλλαγή απόψεων, και καταγράφηκε η κοινή αγωνία όλων για άμεσες παρεμβάσεις.

Έγινε επίσης συζήτηση για τα μέτρα υγιεινής και προστασίας , για το νέο αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο του υπουργείου παιδείας αλλά και για το μεγάλο πρόβλημα του Γυμνασίου-Λυκείου  Κολυμβαρίου όπου διαπιστώνεται μεγάλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της πολύπαθης και πολυδιαφημιζόμενης ανακατασκευής του, καθώς διανύεται η 4η παράταση του έργου χωρίς αυτό να έχει ολοκληρωθεί,.

Ανάλογη καθυστέρηση υπάρχει και στην υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων στο κλειστό γυμναστήριο , ενώ στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχει καθυστέρηση και παρατηρούνται σειρά κακοτεχνιών.

Τα προβλήματα ζουν και βασιλεύουν.

Οι αγωνίες και τα όνειρα των μαθητών και συνολικά τις σχολικής κοινότητας  μπορούν να βρουν διέξοδο μόνο στην οργάνωση του αγώνα τους για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία για όλους.

Καλούμε εδώ και τώρα τους θεσμοθετημένους φορείς να αναλογιστούν τις ευθύνες τους ,και να δοθεί επιτέλους λύση και χρονοδιάγραμμα στην ολοκλήρωση των εργασιών.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook