Χανιά | Λαϊκή Συσπείρωση Καντάνου Σέλινου: Η παρουσία μας συνεπές μαχητικό στήριγμα των δημοτών

χανιά-λαϊκή-συσπείρωση-καντάνου-σέλι-845009

«Μέλημά μας να αφουγκραστούμε τους Δημότες να μεταφέρουμε την αγωνία τους να αναστρέψουμε το κλίμα απάθειας για να σταματήσουμε την αιμορραγία της υπαίθρου.»

Τα παραπάνω είναι μεταξύ άλλων προτεραιότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης Καντάνου Σελίνου, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, όπου σημειώνεται επίσης πως «παρουσία μας στο Δ.Σ. αλλά και έξω από αυτό θα αποτελέσει το συνεπές μαχητικό στήριγμα των δημοτών για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων για την ικανοποίηση των αναγκών μας.»

Η ανακοίνωση:

«Το προηγούμενο διάστημα στο δήμο Καντάνου-Σελίνου η Λαϊκή Συσπείρωση δεν είχε καταφέρει να έχει παρουσία στο Δημοτικό συμβούλιο με αποτέλεσμα την απουσία της Λαϊκής Αντιπολίτευσής.

Ξεκινάμε πριν τις εκλογές μια πορεία για την δημιουργία του Συνδυασμού με ανθρώπους ανιδιοτελείς, παρόντες στους αγώνες των αγροτών, των εργατών, του νεολαιίστικου κινήματος, απευθυνθήκαμε ευρύτερα μπορεί να μην φθάσαμε σε αρκετούς λόγω αναστολών, αντικειμενικών και υποκειμενικών δυσκολιών και ζητάμε συγγνώμη. Ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να ανοίξουμε την επικοινωνία μας και να φθάσουμε παντού.

Το παραπάνω το αντλούμε από την εμπιστοσύνη που μας έδωσαν οι δημότες χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι αρκετοί δεν ταυτίζονται σε όλα μαζί μας.

Δίνοντας την εκλογική μάχη με εντιμότητα χωρίς να κρυφτούμε θεωρούμε τα αποτέλεσμα θετικό και παρακαταθήκη για την συνέχεια στην πάλη για τα λαϊκά προβλήματα και την ανταπόκρισή μας στις προσδοκίες των Δημοτών .

Γνωρίζουμε όλοι ότι οι αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόστηκαν και εφαρμόζονται από Ε.Ε., κυβερνήσεις στερούν πόρους, υποδομές, παροχές υπηρεσιών από τις λαϊκές ανάγκες και δίνουν απλόχερα στήριξη στο κεφάλαιο και στην πορεία αυτή ωθούν την Τ.Α.

Η παρουσία μας στο Δ.Σ. αλλά και έξω από αυτό θα αποτελέσει το συνεπές μαχητικό στήριγμα των δημοτών για την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων για την ικανοποίηση των αναγκών μας.

Κανείς δεν μας κάνει χάρη. Έχουμε  δικαίωμα στη δουλειά, στις ικανοποιητικές τιμές των προϊόντων μας, στην καθολική δωρεάν υγεία, παιδεία κ.τ.λ.

Πρέπει και έχουμε την δύναμη μαζί να διεκδικήσουμε, να πιέσουμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ιεράρχηση των αναγκών μας, την σωστή διαχείριση πόρων, δυναμικού, την διεκδίκηση μικρών και μεγάλων έργων που χρειάζεται ο τόπος μας.

Μέλημά μας να αφουγκραστούμε τους Δημότες να μεταφέρουμε την αγωνία τους να αναστρέψουμε το κλίμα απάθειας για να σταματήσουμε την αιμορραγία της υπαίθρου. Θα ασκήσουμε εποικοδομητική και όχι στείρα αντιπολίτευση, αλλά σε φαινόμενα αδιαφάνειας, παραγοντισμού, παραγκωνισμού και εφαρμογής αντιλαϊκών κατευθύνσεων στην Τ.Α. που εκπορεύονται από τις Βρυξέλες και το πολιτικό προσωπικό τους θα μας βρουν μπροστά τους.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook