Χανιά | Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε η λαϊκή στα Κουνουπιδιανά, καταγγέλλουν κάτοικοι | Photos

χανιά-κυκλοφοριακό-κομφούζιο-προκάλ-1124434

Σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αριστοτέλους, προκάλεσε η διεξαγωγή της λαϊκής αγοράς στην οδό Ακρωτηρίου στα Κουνουπιδιανά.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκων, και με βάση τις φωτογραφίες που έστειλαν, η κίνηση στο σημείο ήταν ανυπόφορη, αυτοκίνητα σταματούσαν και έκλειναν σημεία στάθμευσης που χρησιμοποιούν κάτοικοι και καταστήματα, ενώ υπήρχαν και βυτιοφόρα που μεταφέρουν καύσιμα στο αεροδρόμιο, που δυσκολεύονταν να περάσουν, με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικροεντάσεις μεταξύ οδηγών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

zarpanews.gr

15 thoughts on “Χανιά | Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε η λαϊκή στα Κουνουπιδιανά, καταγγέλλουν κάτοικοι | Photos

  1. Δεν φταίει η λαϊκή,πάντα υπάρχει πρόβλημα στην Αριστοτέλους αφού ο καθένας αφήνει το αμάξι του όπου γουστάρει.
    Τα βυτιοφόρα Σάββατο σπάνια έχουν δρομολόγια.
    Αφήστε λοιπόν τους παραγωγούς της λαϊκής ήσυχους και τον απλό λαό να κάνει τα ψώνια του σε ανθρώπινες τιμές.

    Μάλλον η λαϊκή ενοχλεί κάποιους μαγαζατορες των Κουνουπιδιανά αφού ως τώρα είχαν το μονοπώλιο και τιμές φωτιά στα φρούτα και τα λαχανικά….

    1. έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι ακριβώς είναι, όπως τα λες!
      Ο καθενας θέλει να αφήσει το αμάξι του έξω από το μαγαζί όπου θα ψωνίσει και ώρες αιχμής, πάντα πρόβλημα υπάρχει στην Αριστοτέλους.
      Ας δουλέψουν και οι παραγωγοί και οι έμποροι, μία φορά την εβδομάδα.

  2. Το σχόλιο του κυρίου/της κυρίας από πάνω είναι ακριβές.

    Επιπλέον: Οι παραπάνω φωτογραφίες φαίνεται να είναι τραβηγμένες από το σημείο ή πλησίον του σημείου που βρίσκεται ένα από τα ελάχιστα ή το μοναδικό -με αυξημένες τιμές πώλησης – μανάβικο της περιοχής. Το γεγονός αυτό από μόνο του κάνει το άρθρο σας μη αντικειμενικό.

  3. Η λαϊκή αγορά δεν φταίει σε κάτι. Ισα ισα που εξυπηρετεί αφανραστα τους κατοίκους της γύρω περιοχής. Ολοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που θελουν να παρκάρουν μπροστά στον πάγκο της λαϊκής, αυτοί που δεν σέβονται τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και τους πεζούς, αυτοί που θεωρούν οτι μπορούν να αφήσουν το αυτοκίνητο τους όπου θελουν, οπως θέλουν…. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ και δυστυχως δεν είναι μόνο στα Κουνουπιδιανά!

  4. Τη λαική αγορά την περιμέναμε στα Κουνουπιδιανά εδώ και χρόνια…ο δρόμος που γίνεται είναι ιδανικός.
    Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από το μανάβικο που υπάρχει εκεί κοντά!
    Απορώ πως μια μεμονωμένη καταγγελία με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, έφτασε να γίνει άρθρο στη σελίδα σας.

  5. Καλημερα…..εγω ειμαι πελατης του κατοικου που σας εκανε τη καταγγελια και σας εστειλε τη φωτογραφια…….ειναι πραγματι καπως αυξιμενη η κινηση ομως ειναι λογικο…..ολα καλα

  6. Συντονιστές και αφενταδες αυτου του ερημου τόπου που κάνεις δεν δίνει σημασία και δείτε τι έγινε στην πρώτη βροχή, οι λαϊκές χρειάζονται αλλα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η πόλη έχει αλλάξει σε παρα πολλά σημεία που γίνεται η λαϊκή με αποτέλεσμα όντως να υπάρχει συνεχόμενο κυκλοφοριακό κομφούζιο και παρα πολλές παραβάσεις από πελάτες και εμπόρους.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΟΧΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ….2020 έχουμε ….

  7. Τα Κουνουπιδιανά ειναι γεμάτα χωράφια.Ας μισθωσουν ένα οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη λαϊκή,να λυθεί το πρόβλημα.Διοτι μη λέτε ορισμενοι ότι δεν είναι πρόβλημα οι λαϊκές,και τι ωραία που ήρθε κ στα Κουνουπιδιανά.Αν γινόταν στο δρόμο σας θα είχατε την ίδια άποψη;Αντε γιατί πολύ μάγκες και ξερόλες το παίζετε,όταν πρόκειται για το δρόμο του άλλου.

    1. 1. Αντε να καμεις κανα μεροκαματο, γιατι στις 404 πμ που ποσταρεις πανα πει οτι αργοσχολος εισαι.
      2. Εφ οσον εχεις χωραφια στα Κουνουπιδιανα, πες στο μπαμπα σου να μας νοικιασει κανενα.
      3. Εαν εξυπηρετεις πραμα συμφεροντα, μαθε οτι και οι πωλητες εχουν δικαιωμα να βγαλουν κανμα μεροκαματο να ταισουν τα κοπελια τους, οπως σε ταισε η σε ταιζει και σενα ο μπαμπας σου. Γιατι ανθρωπος που’ναι στο μεροκαματο δεν ποσταρει στις 4 τα ξημερωματα με το παλιο. Ανε ψαχνεις δουλεια ελα το Σαββατο στη λαικη και ρωτα στους παγκους! Οχι στις 12 το μεσημερι, πρωι πρωι!

  8. Κοιτάξτε εννοείται όότι χρειάζεται η λαϊκή στα Κουνουπιδιανα αλλά θα έπρεπε να ειχαν προβλέψει να μην απομονόνουν αδιέξοδα στενακια επι της Ακρωτηριου. Δεν γίνεται να θες να φυγεις απο το σπίτι σου και να πρέπει να περάσεις απο ολη την λαϊκή με το αμάξι. Όσο για το σημείο της φωτο και τα υπόλοιπα συμφωνω.

  9. Διαβάστε και ξεστραβωθειτε για το τι γίνετε σε άλλες πόλεις της Ελλάδας….
    Βάλτε μυαλό επιτέλους όλοι σας και παραδείγματιστειτε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook