Από σήμερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τοπόλια – Ποιοι δρόμοι επισκευάζονται μετά από καθίζηση

από-σήμερα-οι-κυκλοφοριακές-ρυθμίσει-1495742

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για 17 ημέρες, από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου έως και την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022. Θα εφαρμόζονται κατά την εκτέλεση των εργασιών και θα ισχύουν όλο το 24ωρο.

Προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητές εργασίες που προβλέπονται από τη μελέτη κατασκευής του 2ου υποέργου Παράκαμψη Τοπολίων του έργου «Οδικός Άξονας Καλουδιανά – Τοπόλια – Μύλοι – Έλος – Βάθη – Χρυσοσκαλίτισσα», είναι απαραίτητη η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην επαρχιακή οδό Τοπόλια – Αïκυργιάννης – Καλάθενες, στη διασταύρωσή της με τη δημοτική οδό προς Τσουρουνιανά.

Η μελέτη προβλέπει στένωση λωρίδας για την διαδρομή Τοπόλια – Τσουρουνιανά και η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο κατευθύνσεις θα διεξάγεται εκ περιτροπής με κατάλληλη σήμανση που θα τοποθετηθεί με ευθύνη του αναδόχου του έργου, σύμφωνα με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Επίσης προβλέπεται διακοπή κυκλοφορίας για την διαδρομή Τοπόλια – Αïκυργιάννης, και η κίνηση προς Αïκυργιάννη θα γίνεται από την επαρχιακή οδό Καλεργιανά – Καλάθενες – Αïκυργιάννης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook