Χανιά | Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω καθιζήσεων σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου – Δείτε πού

χανιά-κυκλοφοριακές-ρυθμίσεις-λόγω-κ-1422196

Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, επιδεινώθηκε η κατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου που είχαν δημιουργηθεί με τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου 2019 στην Επαρχιακή Οδό 01 «Καστέλι – Κεφάλι».

Συγκεκριμένα περί την Χ.Θ. 29+300 πλησίον του οικισμού Κεραμωτής, η καθίζηση του οδοστρώματος, έχει διευρυνθεί με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Επειδή υπάρχει θέμα οδικής ασφάλειας, θα πρέπει να γίνει προσωρινή ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα πλησίον του οικισμού Κεραμωτή της επαρχιακής οδού 01 «Καστέλι – Κεφάλι», μέχρι η Υπηρεσίας μας να προβεί στην αποκατάσταση των ζημιών της οδού στο τμήμα αυτό.

Για την παρούσα θέση έχει ληφθεί η υπ’ αριθμό 37/2022 απόφαση Περιφερειακού

Συμβουλίου (πρ.10/18-04-2022, ΑΔΑ:Ψ1497ΛΚ-ΓΘΨ), περί έγκρισης κυκλοφοριακής ρύθμισης για την κατασκευή πασσαλότοιχου και την τοποθέτηση πλεγμάτων και αγκυρίων, επί της Επαρχιακής Οδού 01 (Καστέλι-Κεφάλι) πλησίον οικισμού Κεραμωτής, για το έργο «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019», 21ο ΥΠΟΕΡΓΟ (νέο): «ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΖΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΙΖΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΤΑΝΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ», αναδόχου: «ΕΝΩΣΗ ΔΡΑΚΑΚΗΣ Α.Ε. – ΤΟΞΟ Α.Ε.Τ.Ε. – MITOS Α.Ε. – ΝΕΑΡΧΟΣ Α.Τ.Ε.»

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα πρέπει να γίνει για πέντε (5) ημέρες και συγκεκριμένα από τη Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 έως και Σάββατο, 14 Μαΐου 2022. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται σε στένωση λωρίδας με εναλλάξ κυκλοφορία των δυο κατευθύνσεων με κατάλληλη σήμανση, που θα τοποθετηθεί σύμφωνα με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχει εκπονήσει ο ανάδοχος του έργου και συνοδεύει την ως άνω αναφερόμενη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook