Χανιά | Κριτική σε Κουκιανάκη για τους χειρισμούς στο ζήτημα του ΣΜΑ

χανιά-κριτική-σε-κουκιανάκη-για-τους-χ-1101840

Ανακοίνωση, όπου κατακρίνει την επιμονή της δημοτικής αρχής Αποκορώνου στη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στον Τσιβαρά, εξέδωσε ο Αγροτικός Συλλογος πρώην Δήμου Αρμένων:

«Ο ίδιος ο κύριος Δήμαρχος στην ανακοίνωση του (ΜΜΕ 1/1/2021) παραδέχεται ότι η επιλογή του Τσιβαρά έχει πολιτικό κόστος. Γι’ αυτό, όπως αναφέρει και η αντιπολίτευση, πριν τις τελευταίες δημοτικές εκλογές έκανε πως δεν ήταν υπέρ της χωροθέτησης στον Τσιβαρά.

Εφ’ όσον λοιπό υπάρχει πολιτικό κόστος για αυτή την επιλογή αυτό σημαίνει ότι θίγονται οι κάτοικοι της περιοχής η οποία είναι σταυροδρόμι παραδοσιακών και νέων οικισμών και στην οποία χτίζονται και τώρα νέα σπίτια. Υπάρχουν όμως μέρη κοντά στη εθνική οδό που δεν ενοχλούν ούτε στην χωροθέτηση ούτε στην μεταφορά.

Τώρα ο κύριος Δήμαρχος σαν κυβερνητικός ποντάρει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για να ανατρέψει μια φιλολαϊκή απόφαση του δημοτικού Συμβουλίου. Η ανάπτυξη του Αποκόρωνα πρέπει να βασίζεται στις λαϊκές ανάγκες για ποιότητα ζωής χωρίς όρους και προϋποθέσεις.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook