Χανιά | Κραυγή αγωνίας εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την «φάρσα της τηλεκπαίδευσης»

χανιά-κραυγή-αγωνίας-εκπαιδευτικών-γ-1152725

Την αντίθεση τους στις επιλογές του Υπουργείο Παιδείας για αξιολόγηση των μαθητών εν μέσω πανδημίας, και με δεδομένες της συνθήκες που πραγματοποιείσαι η περίφημη τηλεκπαίδευση, εξέφρασαν σύλλογοι γονέων και εκπαιδευτικοί το μεσημέρι, κατά την διάρκεια παράστασης διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Χανίων.

Όπως τονίστηκε από τον κ. Μανώλη Παπαδάκη Γραμματέας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Κρήτης, αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι να βοηθήσει τους μαθητές παίρνει μέτρα στην αντίθετη κατεύθυνση.

Σημείωσε επίσης ότι οι γονείς είναι αντίθετοι στην προσπάθεια αξιολόγησης των μαθητών που επιχειρεί το Υπουργείο Παιδείας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Γιάννης Κυριακάκης είπε ότι η σημερινή πράξη, γονέων , εκπαιδευτικών και μαθητών είναι κραυγή αγωνίας για την φάρσα που ζούμε στα σχολεία με την περίφημη τηλεκπαιδευση.

Τέλος εκ μέρους του συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου κ. Γιώργος Γυπάκης ανέφερε ότι η αξιολόγηση δεν μπορεί να προχωρήσει από την στιγμή που δεν υπάρχει ισότιμη συμμετοχή όλων των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κραυγή αγωνίας εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για την «φάρσα της τηλεκπαίδευσης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook