Χανιά | Κορονοϊός: Τι έδειξαν τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης

χανιά-κορονοϊός-τι-έδειξαν-τα-rapid-test-που-πρ-1163729

Στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας απέναντι στο πρόβλημα του κορονοϊού και για προληπτικούς λόγους, το Πολυτεχνείο Κρήτης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προγραμμάτισε δειγματοληπτικό έλεγχο rapid test για covid-19 στην Πολυτεχνειούπολη, σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στον χώρο του Ιατρείου στην Πολυτεχνειούπολη από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. διενεργήθηκαν rapid tests από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (κινητή ομάδα). Συμμετείχαν συνολικά 107 μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν αυτό το διάστημα στη Φοιτητική Εστία.

Τα δείγματα όλων των ελέγχων ήταν αρνητικά και οι συμμετέχοντες ειδοποιήθηκαν για το αποτέλεσμα με ατομικό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την εποπτεία και το συντονισμό της ειδικής Επιτροπής Covid-19 του Ιδρύματος, καθώς και την εθελοντική συνεισφορά των μελών της Πολυτεχνικής Κοινότητας, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην τήρηση των μέτρων προστασίας και των προληπτικών ελέγχων για τον περιορισμό της πανδημίας.

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κορονοϊός: Τι έδειξαν τα rapid test που πραγματοποιήθηκαν στο Πολυτεχνείο Κρήτης

  1. Καταλάβατε τώρα συντέκνοι, στο Πολυτεχνείο που οι φοιτητές που δεν κρατάνε καν αποστάσεις, είναι συνέχεια έξω, μέσα, συχνωτισμενοι και στη κυριολεξία είναι ο ένας πάνω στον άλλο ( και καλά κάνουν ) δεν βρέθηκε λέει ούτε ένας ….θετικός ! Όχι αν τους βαστούσε να πούνε πως βρήκανε εστω και ένα ! Καταρχάς οι φοιτητές δεν είναι πρόβατα ούτε ψεκασμένοι και δεύτερον δεν παίρνουνε σύνταξη ακόμη για να τους έχουν για να τους στείλουν στο …..τελευταίο ταξειδι ! Εσεις οι χωριάτες, οι αμόρφωτοι κάντε μπάνιο τους γερό.ντους σας, κάντε τους « τεστ « και αφήστε τα λαμόγια να τους βάλουνε στα νοσοκομεία για να τους βάλουν στο ……..ξύλινο κουτί !

    1. «στο Πολυτεχνείο που οι φοιτητές που δεν κρατάνε καν αποστάσεις». Στο πολυτεχνειο δεν εχει καν φοιτητες, τουβλο. Ολα τα μαθηματα γινονται διαδικτυακα απο τον απριλιο. Αν το μαθημα πρεπει να γινει στο πολυτεχνειο (3-4 μαθηματα σε ολες τις σχολες μαζι, και αν) βαζουν 40 ατομα σε αμφιθεατρο που χωραει 300, οι εξετασεις σχεδον ολες διαδικτυακα απο τον ιουνιο και ολες απο τον σεπτεμβριο, τα εργαστηρια με μειωμενους αριθμους ανα τμημα αν δεν γινεται να γινουν διαδικτυακα, και οι εξετασεις που ξεκινησαν την δευτερα παλι διαδικτυακα γινονται.
      Μονο οσοι μενουν στην εστια και οι καθηγητες ειναι εκει. Αλλα τοσα ξερεις, τοσα λες.

      -φοιτητης του πολυτεχνειου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook