«Χανιά – Κοιτάμε μπροστά»: Επωνυμία και λογότυπο της Δημοτικής Κίνησης του Ευτύχη Δαμιανάκη

«Χανιά – Κοιτάμε μπροστά» είναι η επωνυμία της Δημοτικής Κίνησης της οποίας είναι επικεφαλής ο πρώην βουλευτής κ. Ευτύχης Δαμιανάκης, που παράλληλα δημοσιοποίησε και το λογότυπο της.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα παρακάτω:

«Ο Ευτύχης Δαμιανάκης ανακοινώνει την επωνυμία και το λογότυπο της Δημοτικής Κίνησης «Χανιά – Κοιτάμε μπροστά», της οποίας είναι επικεφαλής.

  • Κοιτάμε μπροστά

Δεν είναι σύνθημα. Είναι μια επιλογή. Μια αντίληψη. Ένας οδηγός. Ανοίγει τον δρόμο. Ορίζει την πορεία. Καθορίζει τις αποφάσεις.

  • Με μια ματιά συνολική

Με ένα βλέμμα και μια ματιά συνολική. Μέσα τους υπάρχει το χθες, το σήμερα και το αύριο. Ο τόπος μας ως φυσικός χώρος, ως ιστορία και ως συνείδηση των ανθρώπων ορίζει τη ματιά μας μπροστά.

  • Κοιτάμε μπροστά

Κοιτάμε μπροστά με αυτή τη ματιά, που έχει ως κριτήριο τη συνοχή των επτά Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας και τη συνεργασία των ανθρώπων του. Κοιτάμε μπροστά, εκεί που με οδηγό τα παραπάνω θα εργαζόμαστε σταθερά για το κοινό μας συμφέρον.

Αυτό είναι το νόημα της υποψηφιότητας του Ευτύχη Δαμιανάκη και της Δημοτικής Κίνησης της οποίας ηγείται.

Με οδηγό πάντα την ανάγκη να κοιτάζουμε, σήμερα και αύριο, σταθερά μπροστά, ο Ευτύχης Δαμιανάκης ζητάει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας στις εκλογές του Μαΐου, για να κάνουμε τον Δήμο μας καλύτερο.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ