Χανιά | Κοινή πρόταση όλων θέλει ο Σημανδηράκης για το πώς θα τιμήσουν τον Μίκη – Τη Δευτέρα η αδελφοποίηση με το Tarpon Springs

χανιά-κοινή-πρόταση-όλων-θέλει-ο-σημαν-1283190

Να πραγματοποιηθεί συνάντηση το προσεχές διάστημα των επικεφαλής των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ζήτησε ο Παναγιώτης Σημανδηράκης, με σκοπό να καταλήξουν σε μια κοινή πρόταση για τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος Χανίων θα τιμήσει τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη.

Ο κ. Σημανδηράκης ανέφερε ενδεικτικά ότι μπορεί κάποιος κεντρικός δρόμος να λάβει το όνομα του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ έδειξε ανοικτός και σε άλλες προτάσεις.

Από πλευράς αντιπολίτευσης, ο Γρηγόρης Αρχοντάκης εξήρε τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής στη διαδικασία αποχαιρετισμού και ταφής του Μίκη Θεοδωράκη, ενώ ο Τάσος Βάμβουκας είπε ότι η ευθύνη ξεκινάει τώρα, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για το μουσείο.

Επίσης έγινε γνωστό ότι τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 17:30 στο Φρούριο Φιρκά θα διεξαχθεί η τελετή αδελφοποίησης με τον Δήμο Tarpon Springs. Αντιπροσωπεία από τις ΗΠΑ θα βρεθεί στα Χανιά, ενώ η δεύτερη φάση της αδελφοποίησης θα γίνει τον Ιανουάριο στη Φλόριντα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook