Χανιά | Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αποκόρωνα «όργωσε» τα χωριά της περιοχής

χανιά-κλιμάκιο-της-λαϊκής-συσπείρωση-849600

Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Αποκορώνου με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Αποκορώνου με την «ΛΑΣΥ», Νικήτα Μελισσάκη, πραγματοποίησε τη Δευτέρα 22 Απριλίου περιοδεία στα χωριά Αρμένοι, Νιο Χωριό, Στύλος.

Σε συνάντηση με κατοίκους και εκπροσώπους φορέων των περιοχών αυτών, αναδείχτηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

Μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας ασχολείται με την αγροτική παραγωγή, δίνοντας μια σκληρή μάχη επιβίωσης, εκτεθειμένο στις φυσικές καταστροφές, στις αντίξοες συνθήκες παραγωγής, έχοντας να αντιμετωπίσει την ληστεία του κόπου του από το κράτος, τους τραπεζίτες και τους βιομήχανους, με κουτσουρεμένες επιδοτήσεις και γενικότερα κρατική στήριξη.

Ο Νικήτας Μελισσάκης τόνισε την ανάγκη πλήρους επάνδρωσης του Κέντρου Υγείας Βάμου, που εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή, με μόνιμο προσωπικό και υποδομές. Επίσης, την απαίτηση για σύγχρονες και ασφαλής υποδομές Παιδείας, με κρατική ευθύνη και όχι μέσω ΣΔΙΤ. Επίσης, να αντικατασταθούν άμεσα οι σωλήνες υδροδότησης, καθώς είναι επικίνδυνες, μιας και είναι φτιαγμένες από αμίαντο.

Δήλωσε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι στο πλάι τους και παλεύει ώστε να ελαφρυνθεί ο μικρός αγρότης και ο μικρός επαγγελματίας από την τεράστια φοροαφαίμαξη.

Ο Νικήτας Μελισσάκης τους έκανε σαφές πως πρέπει να καταδικάσουν την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που ακολουθούν όλες μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις, που οδηγεί στην φτώχεια και το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς, για να διασφαλίσει τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου, μέσω και της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Η ίδια αυτή πολιτική ευθύνεται και για τις χρόνιες ελλείψεις σε υποδομές Υγείας και Παιδείας, στην επικινδυνότητα του οδικού δικτύου, καθώς όλα αυτά μένουν σε δεύτερη μοίρα όσο δεν αποφέρουν το κατάλληλο ποσοστό κέρδους στο μεγάλο κεφάλαιο.

Τους κάλεσε να βγάλουν τα απαραίτητα συμπεράσματα από την μέχρι τώρα πείρα τους, να κάνουν το αποφασιστικό βήμα και να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού, σε όλες τις κάλπες, δίνοντας έτσι μια γνήσια λαϊκή απάντηση καταδίκης στις πολιτικές δημοτικών και περιφερειακών διοικήσεων και κυβερνήσεων. Μόνο έτσι μπορεί να ανοίξει ο δρόμος ανατροπής τους σημερινού σάπιου συστήματος, με στόχο την ικανοποίηση του συνόλου των κοινωνικών λαϊκών αναγκών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook