Χανιά | Κλειστός ο Άγιος Χαράλαμπος Λενταριανών λόγω κρουσμάτων – Απολύμαναν τα γραφεία της Μητρόπολης | Photos

Ενημέρωση μέσω facebook προς το ποίμνιο, από την ενορία Αγ. Χαράλαμπου Λενταριανών στα Χανιά, αναφέρει ότι ο ναός θα παραμείνει κλειστός λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Σκοπός είναι να προφυλαχθεί το ύψιστο αγαθό της υγείας, αναφέρει η ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:
Στο μεταξύ, απολύμανση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στα γραφεία της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου. Όπως έκανε γνωστό σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η Ιερά Μητρόπολη:

“Εκτός από τα Γραφεία της Μητροπόλεως μας πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο Κεντρικό Συσσίτιο, στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μαρτυρία, στο Πολιτιστικό κέντρο και στα αυτοκίνητα της Μητροπόλεως μας.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων για την προστασία του κόσμου και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των δημοσίων υγειονομικών αρχών.

Παράλληλα θα πρέπει να τηρούνται και όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής από τον καθένα τα οποία συμβάλλουν στον τομέα της πρόληψης της δημόσιας υγείας.

Η Ιερά Μητρόπολη μας από την πρώτη στιγμή έχει προχωρήσει στα Γραφεία με ένα πλάνο μέτρων  που ενισχύουν την ετοιμότητα και ελαχιστοποιούν ενδεχόμενες δυσμενείς επιπτώσεις που μπορεί να προκληθούν από τη διάδοση του κορωνοϊού, προκειμένου αυτά να αρχίσουν και πάλι να λειτουργούν και να εξυπηρετούν τους ανθρώπους του τόπου μας.”

Δείτε φωτογραφίες: 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βεβαίως και να απολυμανθούν οι χώροι, βεβαίως να παραμείνει κλειστός ο ναός, βεβαίως και να προστατευθεί η υγεία όλων, αλλά η σωματική υγεία ΔΕΝ είναι το ύψιστο αγαθό….. Ας μελετήσουν οι αξιαγάπητοι πατέρες λίγο βαθύτερα τους πατέρες της εκκλησίας…. Τον Μ. Βασίλειο για παράδειγμα, για να δουν ποιο είναι το ύψιστο αγαθό…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ