Χανιά | Κλειστή η παλιά εθνική, άρχισαν τα έργα – Τι λέει η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ για το πότε θα τελειώσουν | Photos

χανιά-κλειστή-η-παλιά-εθνική-άρχισαν-1138956

Ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού σωλήνα ύδρευσης σε οικισμούς δυτικά των Χανίων, με τα συνεργεία να έχουν ήδη πιάσει δουλειά. Στο Δαράτσο, έχει αρχίσει η κοπή του οδοστρώματος, με την παλιά εθνική οδό να είναι πια κλειστή.

Η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ, Χρυσούλα Χατζηδάκη, αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες του έργου, το πρωί της Δευτέρας, στον Zarpa Radio 89,6 και τον Λεωνίδα Φιλικόζη:

«Είναι εργολαβία αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης, προϋπολογισμού 1.370.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος». Υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης στην Π.Ε.Ο., από το ύψος του Δαράτσου ως το Σ/Μ «Βασιλόπουλος» και θα αντικατασταθεί ο κεντρικός σωλήνας νερού, σε μήκος 1300 μέτρων. Αφετηρία είναι η δεξαμενή του Δαράτσου και θα καταλήξει στον Μακρύ Τοίχο.»

Η κα Χατζηδάκη δήλωσε ότι οι διακοπές νερού που αναγκαστικά θα γίνονται στην περιοχή, θα είναι περιορισμένες:

«Θα γίνεται τμηματική διακοπή σε μικρά τμήματα, μικρής διάρκειας και μόλις ολοκληρώνεται το κάθε τμήμα, θα επανέρχεται το νερό άμεσα. Θα φροντίσουμε, και ο εργολάβος και ο επιβλέπων μηχανικός από την πλευρά μας, να μην υπάρξει ταλαιπωρία του κόσμου.»

Όσο για τη διάρκεια των έργων, δεν θα πρέπει να ξεπεράσει τους δύο μήνες. Η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες και την εξέλιξη της πανδημίας, το πόσο γρήγορα θα ολοκληρωθεί το έργο. Ο εργολάβος θα δουλέψει ταχύτατα, η εκτίμηση είναι για δύο μήνες αλλά εκτιμώ ότι θα τελειώσει νωρίτερα – εκτός απροόπτου

Δείτε φωτογραφίες:

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κλειστή η παλιά εθνική, άρχισαν τα έργα – Τι λέει η πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ για το πότε θα τελειώσουν | Photos

  1. και για 2 μηνες θα πηγαινωερχομαστε απο τις παραλιες για να παμε στη δουλεια μας?????????????????? και οι γονεις στα σχολεια ??????
    δηλαδη αντι να βοηθουμε την κατασταση , και αλλες σφαλιαρες????? ζουμε την ταλαιπωρια και την ψυχικη πιεση ανηκουστει για τα δεδομενα και εχομε και κλεισιμο των δρομων ?????? τωρα τους επιασε να κανουν ολα τα εργα!!!!??? μα η εθνικη οδο στο κομβο βαμβακοπουλο , μα προς το Πλατανια !!! τωρα κλεινουν και το κομβο στο Γαλατα?????? ευχαριστουμε πολυ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook