Χανιά | Κλειστά τα Λογιστικά Γραφεία από 8 έως 19 Μαρτίου – Δείτε πως θα εξυπηρετηθείτε

χανιά-κλειστά-τα-λογιστικά-γραφεία-απ-1039182

Στα πλαίσια της αύξησης των κρουσμάτων του κορονοϊού και με γνώμονα την προστασία της υγείας των Λογιστών – Φοροτεχνικών, των υπαλλήλων και των πελατών τους αλλά και λόγω της αναγκαστικής μείωσης του προσωπικού που θα εργάζεται στα λογιστικά γραφεία λόγω της υποχρεωτικής τηλεργασίας, ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ν. Χανίων ανακοινώνει:

* Από την Δευτέρα 8 Μαρτίου έως και 19 Μαρτίου 2021 τα Λογιστικά Γραφεία δεν θα είναι ανοικτά για τους πελάτες τους. Ανάλογα με τις τότε συνθήκες θα επαναπροσδιοριστεί η ημερομηνίας λήξης της «κλειστής πόρτας»

* Η εξυπηρέτηση των πελατών και των Υπηρεσιών θα γίνεται μόνο τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

* Σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής προσυνεννοήσεως, θα μπορούν να υπάρξουν ραντεβού αλλά πάντα με την διασφάλιση των απαραιτήτων κανόνων ασφαλείας δηλαδή με την χρήση μάσκας τόσο του πελάτη όσο και του λογιστή. Δεδομένος και ο ουσιαστικός περιορισμός του πλήθους των συμμετεχόντων στην συνάντηση.

* Η παραλαβή εγγράφων θα γίνονται στο γραφείο με παραλαβή στην πόρτα του γραφείου, χωρίς την είσοδο του πελάτη. Αμέσως μετά τα έγγραφα θα τοποθετούνται σε διαμορφωμένα κυτία και θα διατηρούνται σε συγκεκριμένο αποθηκευτικό χώρο για δύο ημέρες. Αμέσως μετά θα μπορούν να παραληφθούν από τον αρμόδια υπάλληλο προς επεξεργασία.

Ο χώρος και το κυτίο θα απολυμαίνεται διαρκώς. Κατά την παραλαβή των εγγράφων στην πόρτα του λογιστικού γραφείου, θα ενημερώνεται ο λογιστής από τον πελάτη ή τον εκπρόσωπό του, αν κάτι είναι επείγον ώστε να πράξει ο λογιστής τα δέοντα πάντα όμως με την απαραίτητη προσοχή.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook