Χανιά | Κλείνει το σχολείο ο Σύλλογος Γονέων του 14ου Δημοτικού μετά την επίθεση στην δασκάλα

χανιά-κλείνει-το-σχολείο-ο-σύλλογος-γο-939804

«Στα περιστατικά βίας οφείλουμε όλοι να σταθούμε απέναντι, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού Σχολείο Χανίων, το οποίο έχει συνταραχθεί από το περιστατικό χειροδικίας γονέα σε δασκάλα εχθές το μεσημέρι (δείτε ΕΔΩ).

Στο πλαίσιο αυτό, κλειστό θα μείνει το σχολείο την ημέρα της εκδίκασης του αυτοφώρου.

Αναλυτικά:

«Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να διασφαλίσουμε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά μας και τους δασκάλους του, ώστε να μπορούν να ασκούν αναπόσπαστα το λειτούργημα τους.

Οτιδήποτε λιγότερο, είναι απλά ανεπίτρεπτο.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 14ου Δημοτικού σχολείου Χανίων, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους δασκάλους αλλά και διαμαρτυρίας και αφύπνισης προς την πολιτεία, αποφάσισε να κρατήσει κλειστό το σχολικό συγκρότημα την Δευτέρα 21/10 που θα δικαστεί η αυτόφωρη διαδικασία για το περιστατικό βίας που έγινε στον χώρο του σχολείου μας την Παρασκευή 18/10 με θύμα μια Δασκάλα του σχολείου μας.

Θεωρούμε αυτονόητη την συμμετοχή και την συμπαράσταση και των υπολοίπων γονέων του σχολείου μας προκειμένου να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.»

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κλείνει το σχολείο ο Σύλλογος Γονέων του 14ου Δημοτικού μετά την επίθεση στην δασκάλα

  1. Φαινομενα τετοια στο παρελθον δεν υπηρχαν…..άλλα αμα οι γονείς είναι μαλωμενοι με την αληθεια εχουμε τετοια φαινομενα…..θα πρέπει όλοι να βρεθουν απέναντι σε τετοιες συμπεριφορες….ας τιμωρηθει ο γονεας ωστε να λειτουργησει ως παραδειγμα για μελλοντικους κουραδομαγκες που χτυπανε γυναίκες!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook