Χανιά | Κλείνει ο ΒΟΑΚ τη Δευτέρα – Από που θα γίνεται η κυκλοφορία

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.), ισχύουσες την 23.11.2020 και κατά τις ώρες από 07.00 έως 16.00, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες απεγκατάστασης της εργοταξιακής σήμανσης, στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Υπόγειες διασυνδέσεις Κρήτης στα πλαίσια της διασύνδεσης Κρήτης με το ηπειρωτικό σύστημα».

Ειδικότερα την 23.11.2020, για τις ανάγκες απεγκατάστασης της εργοταξιακής προβλεπόμενης σήμανσης για τις ανάγκες του έργου, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας και προς αντιμετώπιση τελείως προσωρινών καταστάσεων θα διακοπεί, από την 07:00 ώρα έως και την 16:00 ώρα της ιδίας ημέρας, η κυκλοφορία των όλων των οχημάτων στο τμήμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) από τον κόμβο Κολυμβαρίου έως και τον κόμβο Ταυρωνίτη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ώρες εφαρμογής των απαγορεύσεων, η κυκλοφορία των κινούμενων επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (Β.Ο.Α.Κ.) οχημάτων θα εκτρέπεται-διεξάγεται από τους κόμβους εξόδου Ταυρωνίτη και Κολυμβαρίου (κίνηση στην Παλαιά Εθνική Οδό Χανίων- Κισσάμου). Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τον Οκτώβριο του 2019 μας έλεγαν ότι “Οκτώ μήνες θα διαρκέσουν οι εργασίες για το υπόγειο καλώδιο Ξυλοκαμάρα – Κίσσαμος” (βλέπε δημοσιεύματα για την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15-10-2019 στην Αντιπεριφέρεια Χανίων για την παρουσίαση του έργου με την συμμετοχή στελεχών του ΑΔΜΗΕ της εταιρείας που το κατασκευάζει και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης των Χανίων). Έχουμε ξεπεράσει τους 13 μήνες, ο χειμώνας του 2019-2020 ήταν ήπιος, το κυκλοφοριακό φορτίο του ΒΟΑΚ όλους αυτούς του μήνες ήταν πολύ μικρό λόγω κορωνοϊού, αλλά τα σκαψίματα στο ΒΟΑΚ δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις σκάβουν ξανά και ξανά στα ίδια σημεία. Φαντάσου να βρίσκατε και αρχαία, ή μήπως βρήκατε και μας το κρύβετε… Το βλέπω να επιστρέφουν το επόμενο καλοκαίρι οι εμβολιασμένοι επισκέπτες και εμείς ακόμα θα σκάβουμε…τον οικονομικό μας τάφο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ