Χανιά | Κλείνει σήμερα η παλιά εθνική στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα – Πόσο θα κρατήσουν οι εργασίες

χανιά-κλείνει-σήμερα-η-παλιά-εθνική-στ-1033973

Την Τετάρτη και για περίπου μία εβδομάδα αναμένεται να κλείσει η Παλιά Εθνική Οδός και να ξεκινήσουν τα έργα για την αποκατάσταση και ανακατασκευή του οδοστρώματος στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα.

Το χρονοδιάγραμμα, ωστόσο, εξαρτάται από το τμήμα Γαλατάς-Πλατανιάς του ΒΟΑΚ, του οποίου την παράδοση και αναμένουν να ολοκληρωθεί τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ, ώστε να εκτρέπεται από εκεί η κυκλοφορία της παλιάς εθνικής.

Όπως είχε ενημερώσει και προ ημερών το zarpanews.gr, απομακρύνεται η σήμανση που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος της εθνικής οδού και αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα παραδοθεί ο δρόμος προς κυκλοφορία σήμερα Τετάρτη.

Οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα στο σημείο θα ξεκινήσουν από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΧ με την καθοδήγηση και υπό τις προδιαγραφές των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ώστε να τοποθετηθεί ειδικός αντιολισθητικός τάπητας.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Κλείνει σήμερα η παλιά εθνική στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα – Πόσο θα κρατήσουν οι εργασίες

  1. Θα φτιάξουν το οδόστρωμα στο τμήμα Σταλός-Αγία Μαρίνα; Μόλις το παραδώσουν στην κυκλοφορία αρχίστε να μετράτε θύτες και θύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook