Χανιά | Κλέφτης… ιμιτασιόν σε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Κάμερα κατέγραψε την αποτυχία του | Video

χανιά-κλέφτης-ιμιτασιόν-σε-πρωτοχρο-1601362

Κυλούσαν οι τελευταίες ώρες του έτους στην Παρηγοριά Χανίων. Το 2022 έδινε τη θέση του στο 2023, ευχές για μια καλύτερη ζωή ηχούσαν εντός των τοιχών στο σπίτι, με την προσμονή το καλύτερο να έρθει και οι επιθυμίες να υλοποιηθούν.

Ακριβώς έξω από το σπίτι, την ίδια στιγμή, κάποιος ήταν αποφασισμένος πως στον… τομέα των επιθυμίων, είναι καλύτερο να μην περιμένεις. Οι ευχές, ξεκάθαρα, υλοποιούνται πιο σίγουρα αν κάνεις ο ίδιος κάτι γι’ αυτό.

Στις φετινές γιορτές, μάλλον ήθελε μηχανάκι. Καθώς όμως η παιδική ηλικία είχε από καιρό ξεθωριάσει, ήξερε ότι ο Άι-Βασίλης δεν θα ερχόταν κι ας ξημέρωνε η γιορτή του, μεγάλη η χάρη του.

Φορώντας μαύρο σκαρπίνι και λευκό πουκάμισο, σκαρφάλωσε στο μηχανάκι και προσπάθησε να το βάλει μπροστά. Τα σίδερα αντιστέκονταν και εκείνος σιγά-σιγά άρχισε να κυλάει στην ελαφρά κατηφόρα, κουνάμενος σαν μεθυσμένος, παλεύοντας με το μεταλλικό κατασκεύασμα.

Εκεί ήταν που τον έπιασαν οι κάμερες από το σπίτι. Κανείς όμως δεν τον πρόσεξε και κανείς δεν άκουσε τίποτα. Το ρεβεγιόν ήταν στο φόρτε του.

Μια στιγμή μονάχα τον χώριζε από την υλοποίηση της ευχής του. Θα γινόταν ο ίδιος, Άι-Βασίλης του εαυτού του. Τα ζητήματα ιδιοκτησίας τού φάνταζαν δευτερεύοντα, όταν η ευχή γινόταν πραγματικότητα, ακριβώς κάτω από τα πόδια του.

Τότε ήταν που το μηχανάκι αποφάσισε να μην πάρει μπρος.

Για το δίτροχο, η απόφαση ήταν σοφή. Αν ξεκινούσε, πολύ σύντομα θα κατέληγε αποσυναρμολογημένο για ανταλλακτικά, όπως γίνεται σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μουλάρωσε και σταμάτησε, εξαναγκάζοντας τον αυτόκλητο «Άι-Βασίλη» να το παρατήσει και να επιστρέψει πίσω με τα πόδια.

Η γιορτινή ιστορία αυτή έχει και ηθικό δίδαγμα. Είναι πολύ απλό: Προσοχή στους κλέφτες.

Και δείτε τον στο βίντεο παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook