Χανιά | Κινητοποίηση διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού

χανιά-κινητοποίηση-διαμαρτυρίας-για-1105688

Καταδικάζει απερίφραστα τον απρόκλητο ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού από γονιό, με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα παρακάτω:

«Το ΔΣ του ΣΕΠΕ Χανίων καταδικάζει απερίφραστα τον απρόκλητο ξυλοδαρμό συναδέλφου του 2ου Γυμνασίου Ελ. Βενιζέλου από γονιό, παρουσία μάλιστα του μαθητή!

Ο εκπαιδευτικός ζήτησε από το μαθητή να φορέσει μάσκα μπαίνοντας στο σχολείο. Ο γονιός αιφνιδιαστικά και χωρίς να προηγηθεί διαξιφισμός κουτούλησε και κλώτσησε το συνάδελφο με αποτέλεσμα ν’ αρχίσει να αιμορραγεί. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.

Ως εκπαιδευτικοί και ως εργαζόμενοι δεν ανεχόμαστε να γίνουμε ο σάκος του μποξ που πάνω τους θα εκτονώνεται η θεσμική και κοινωνική βία.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο συνάδελφο και στο Σύλλογο διδασκόντων του σχολείου και θα κάνουμε ότι απαιτηθεί σ’ αυτή την κατεύθυνση.

Καλούμε σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας αύριο 12μμ στα δικαστήρια Χανίων όπου θα εκδικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου η υπόθεση του ξυλοδαρμού. Για το λόγο αυτό κηρύσουμε 2ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 12μμ με 2μμ.

Απαιτούμε παραδειγματική τιμωρία του τραμπούκου. Καλούμε τους συλλόγους γονέων όλου του νομού να βάλουν στο περιθώριο τέτοιες συμπεριφορές. Οι εκπαιδευτικοί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια εκπαίδευση που θα χωράει όλους τους μαθητές και όλους τους εκπαιδευτικούς.»

Zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κινητοποίηση διαμαρτυρίας για τον ξυλοδαρμό εκπαιδευτικού

  1. Βολεμενοι αλητες, δασκαλοι μονο στο ονομα, προσκυνημενα προβστα του συστηματος.
    Γιατι ρε κοπριτες δεν κανατε κινητοποιησεις οταν ανακοινωσαν την κοινωνικη απομονωση κ αποξενωση των παιδιων στις ταξεις με αυτη τη βλακεια με τις αποστασεις; Ή γιατι δεν αντιδρασατε οταν εβαλαν στα παιδια αυτο το πατσαουρι στη μουρη;
    Κοπριτες!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook