Χανιά | Κινητοποίηση από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Κρίσης

χανιά-κινητοποίηση-από-τον-συριζα-με-α-924961

Κινητοποίηση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Κρίσης θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

Η κινητοποίηση διοργανώνεται από την Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

«Όλοι την Παρασκευή 20 Σεπτέμβρη 2019 στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης για τη σωτηρία του πλανήτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων σας καλεί στη διαδήλωση στην Πλατεία της Αγοράς, την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 6.00 μμ στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης κατά της Κλιματικής Κρίσης, οπότε εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο θα βγουν στους δρόμους για τη σωτηρία του πλανήτη.

Παίρνουμε μέρος στην παγκόσμια κινητοποίηση για να σταματήσουμε την περιβαλλοντική καταστροφή και για όλα αυτά που καταστρέφουν τις βάσεις επιβίωσης εκατομμυρίων πληθυσμών και τη βιοποικιλότητα στον πλανήτη, ο οποίος θα καταστεί αβίωτος αν δεν αναληφθούν επειγόντως δραστικές περιβαλλοντικές πολιτικές. Nα απαιτήσουμε άμεσες λύσεις για τη σωτηρία του πλανήτη.

Είμαστε αλληλέγγυοι με τα εκατομμύρια πολιτών που θα διαδηλώνουν και θα απεργούν την ίδια ημέρα σε δεκάδες χώρες και εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο ενόψει και της συνόδου κορυφής του ΟΗΕ για το Κλίμα στις 23 Σεπτεμβρίου.»

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook