Χανιά | Κάτοικοι στον Κουμπελή διαμαρτύρονται για συχνές διακοπές ρεύματος – Ζητούν να βρεθεί η αιτία

χανιά-κάτοικοι-στον-κουμπελή-διαμαρτ-536631
Φωτό αρχείου

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν κάτοικοι του οικισμού Κουμπελή στα Χανιά, ζητώντας να βρεθεί η αιτία και να δοθεί λύση στο πρόβλημα των συχνών διακοπών ρεύματος που, όπως αναφέρουν, συμβαίνουν στην περιοχή.

Ζητούν να βρεθεί η αιτία του προβλήματος και να δοθεί λύση.

Δείτε την επιστολή:

«ΕΠΙΣΤΟΛH ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Των κατοίκων του Οικισμού «Κουμπελής» Χανιων

ΠΡΟΣ τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΔΕΗ/ΔΕΔΗΕ

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι συμβαίνουν πολλά περιστατικά διακοπής ρεύματος στην περιοχή μας. Στο τελευταίο μάλιστα που συνέβη στις 7/9 και αφορούσε την Βόρεια περιοχή του οικισμού (το παραλιακό μέτωπο) η παροχή ρεύματος έκανε 4 ολόκληρες ώρες να αποκατασταθεί!!

Έχει παρατηρηθεί ότι οι διακοπές ρεύματος συμβαίνουν όταν υπάρχει αλλαγή του καιρού και συχνά σχετίζονται με πτώση κεραυνού. Εκτός από την προφανή ταλαιπωρία οι αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος δημιουργούν και οικονομικές ζημιές αφού καταστρέφουν οικιακές ηλεκτρικές συσκευές. Αναρωτιόμαστε που οφείλονται.

Ζητάμε να διερευνήσετε τις αιτίες αυτών των συχνών διακοπών και να μας ενημερώσετε ποιες ενέργειες χρειάζεται να γίνουν ώστε να λυθεί το πρόβλημα.»zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | Κάτοικοι στον Κουμπελή διαμαρτύρονται για συχνές διακοπές ρεύματος – Ζητούν να βρεθεί η αιτία

  1. Και εγω που μενω στον Αγιο Νουφρη τι να πω. Βεβαια το αφαν κατε του Αφιου Ονουφριου παραπονα δημοσια δεν κανει! Ολο σκαμενος απο τα εργα της ΔΕΥΑ, ακομα να κλεισουν τσι λακουβες που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕ ο δημοτικος εκπροσωπος οτι την προηγουμενη βδομαδα θα τις κλεισουν, περιμενουν λεει να καθισει το χωμα!
    Παραμυθια και πρασινους γαιδαρους! Τα ασφαλτικα θα γινουν σε μια μερα ολα!
    Την περασμενη βδομαδα δεν ειχαμε ρευμα η θερμοκρασια της κατσψυξης πηγε απο τις -18C me -20C στους -8C. Γυρω στις 4 απο το πρωι τις 8 ηρθε το ρευμα ΚΑΙ ΣΑΝ ΜΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ θα ξαναχει διακοπη σπο 0800-1500 την ΔΕΥΤΕΡΑ!
    Θα γεμισει παγους η κασταψυξη και τα φαγια! Κι’αμα χαλασουνε αλλοιμονο μας, βεβαια σαν επαιρνα τους μισθους των Golden boys της ΔΕΗΔΕ δεν θα με ενοιαζε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook