Χανιά | Καθυστερεί το άνοιγμα του δρόμου στο Ωδείο, εν αναμονή της… ασφαλτόστρωσης | Photos

Ανακατασκευάστηκαν και φάρδυναν τα πεζοδρόμια, αλλά περιμένουν την… ασφαλτόστρωση, για να ανοίξει ο δρόμος

Καθυστερήσεις διαρκείας σε ένα από τα πιο βασικά σημεία για την κυκλοφορία στο κέντρο των Χανίων, το οποίο παραμένει εν μέρει κλειστό και δημιουργεί ταλαιπωρία για τους οδηγούς που κινούνται από και προς το λιμάνι των Χανίων.

Ο λόγος για την οδό Νικηφόρου Φωκά, μπροστά από το Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, όπου οι εργασίες ανακατασκευής και διαπλάτυνσης των δύο πεζοδρομίων και αλλαγής στον τρόπο στάθμευσης των οχημάτων ξεκίνησαν τον Απρίλιο, εν μέσω lockdown, και έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

Ωστόσο το ένα ρεύμα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση από το κέντρο προς το Κουμ-Καπί, παραμένει κλειστό για τη διέλευση οχημάτων, δημιουργώντας ταλαιπωρία και επιπλέον μποτιλιάρισμα στο «σημείο 0» της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ οι λοιπές εργασίες έχουν ολοκληρωθεί ικανοποιητικά και εντός του χρονοδιαγράμματος, για το άνοιγμα του δρόμου, μένει μόνο να ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση στο σημείο, καθώς στη μέση της οδού, υπάρχουν μεγάλες τρύπες στο οδόστρωμα, από τα κολονάκια που υπήρχαν -και παλιότερα παρκόμετρα- για τη στάθμευση των ΙΧ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρότι γίνονται συνεχείς οχλήσεις για να αναλάβει ο εργολάβος που έχει οριστεί στο σημείο, ο εν λόγω δηλώνει φόρτο εργασίας, με την όλη διαδικασία να καθυστερεί σημαντικά.

Περικλής Κουκλάκης – zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] επί της οδού Νικηφόρου Φωκά, έξω από το Ωδείο, θέμα που έχει αναδείξει το zarpanews.gr, καθώς η συμφόρηση πιθανόν προκύπτει και από τον τρόπο […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ