Καθολική επικράτηση στο Λασίθι για τον Τάλω ΑΝΕΚ LINES με Γιαννούτσο, Κορτσιδάκη, Ζεντέλη, Συντζανάκη και Μαραγκουδάκη

καθολική-επικράτηση-στο-λασίθι-για-το-1395418

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η παρουσία του Ποδηλατικού Ομίλου «Τάλως ΑΝΕΚ lines» στο τοπικό πρωτάθλημα δρόμου που διοργάνωσε ο Π.Ο. Δρήρος σε συνεργασία με την τοπική επιτροπή Κρήτης το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου στη Νεάπολη Λασιθίου. Ο σύλλογος συμμετείχε με 38 αθλητές.

Το Σάββατο στον αγώνα της ατομικής χρονομέτρησης για τον Τάλω διακρίθηκαν:

Παίδες: 2ος ο Κουρμούλης Κώστας.

Έφηβοι: 2ος ο Πανάγαρης Παναγιώτης, στις Γυναίκες 2η η Συντζανάκη Κωνσταντίνα και 3η η Αγγελάκη Γλυκερία.

Στους Άντρες 1ος ήταν ο Κορτσιδάκης Μιχάλης 2ος ο Τζωρτζάκης Πολυχρόνης και 3ος ο Πανηγυράκης Γιάννης.

Στους Μάστερ Α και Β ο Ζεντέλης Γιάννης ήταν 1ος και ο Καραγιάννης Στέλιος 2ος.

Στους Μάστερ Γ και Δ 1ος ο Μαραγκουδάκης Μάνος με 2ο τον Ανεσιάδη Χρήστο και 3ο τον Γουλερμάκη Αντώνη.

Καθολική ήταν η επικράτηση του ΤΑΛΩΣ ΑΝΕΚ lines στον αγώνα αντοχής την Κυριακή. Στην κατηγορία των παίδων η υποδειγματική συνεργασία των αθλητών του έφερε αποτέλεσμα, έτσι χρυσός νικητής ήταν ο Γιαννούτσος Παναγιώτης και ο Ζαχαριουδάκης Παναγιώτης κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Στην ενοποιημένη κατηγορία νεανίδων-γυναικών πρωταθλήτρια Κρήτης στέφθηκε η Συντζανάκη Κωνσταντίνα ενώ στο βάθρο ανέβηκε και η πολλά υποσχόμενη Αγγελάκη Γλυκερία που κατετάγη 3η.

Στον αγώνα των ανδρών/ εφήβων νικητής μετά από 120 km αναδείχτηκε ο Κορτσιδάκης Μιχάλης, ακολουθούμενος από τον Πανηγυράκη Γιάννη ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης. Στην κατηγορία των μάστερ ο Γιάννης Ζεντέλης δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του κέρδισε το χρυσό στην κατηγορία Α και Β με 2ο τον Γιάννη Επιτροπάκη. Μάλιστα, ο Ζεντέλης στον αγώνα αντοχής είχε πάθει λάστιχο και μηχανικό πρόβλημα, αλλά ακόμα και έτσι νίκησε με διαφορά.  Στην κατηγορία Γ και Δ νικητής ήταν ο Μαραγκουδάκης Μάνος, 2ος ο Χρήστος Ανεσιάδης και 3ος ο Πετράκης Κωστής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook