Χανιά | Καθαρίζουν αποχέτευση, ενώ δίπλα πίνουν καφέ | Photos

Έντονη δυσαρέσκεια για τις εργασίες άντλησης του περιεχομένου αποχέτευσης στην Ακτή Παπανικολή, στη Νέα Χώρα Χανίων, μετέφερε στο zarpanews.gr αναγνώστης μας. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, η άντληση γίνεται τη στιγμή που σε απόσταση περίπου 5 μέτρων κάθονται πελάτες καταστήματος, με την… αίσθηση φρεσκάδας που αναδύεται τη στιγμή εκείνη από την αποχέτευση να μη βοηθάει και πολύ στην κατανάλωση του καφέ τους.

Στην περιοχή παρατηρούνταν το φαινόμενο να ξεχειλίζει η αποχέτευση, αλλά μετά το πέρας των εργασιών ανάπλασης στο παραλιακό μέτωπο, μηχάνημα της ΔΕΥΑΧ περνάει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, πραγματοποιώντας αντλήσεις. Ωστόσο, σύμφωνα και με την καταγγελία του αναγνώστη, το μηχάνημα περνάει πάντα λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν ήδη κάποιοι πελάτες πίνουν καφέ. Το ανεπανάληπτο άρωμα που εμφανίζεται την ώρα της άντλησης, λέει ο αναγνώστης, κάνει πελάτες να φεύγουν από τα καταστήματα όπου κάθονταν.

Το ερώτημα του αναγνώστη είναι, γιατί αυτή η εργασία εκτελείται σε ώρα που ήδη οι επιχειρήσεις λειτουργούν και έχουν πελατεία, και όχι σε άλλη, πιο κατάλληλη στιγμή.

zarpanews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθρο12 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΤι δε θα μπορείς να κάνεις πλέον στο Facebook messenger

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τελικά δεν πάρει καθόλου φιλότιμο!αντί να είστε θετικοί που γίνονται εργασίες μόνο να κατηγορείτε!η μήπως θέλατε να έρθουν τη νύχτα που είστε κλειστά?και αν δεν έκαναν εργασίες και βγαίνανε έξω τα νερά θα λέγατε ότι δεν δουλεύει κανένας και δείτε τι πάθαμε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ