Χανιά | Καθάρισαν την παραλία του Δραπανιά από τα σκουπίδια του ναυαγίου | Photos

χανιά-καθάρισαν-την-παραλία-του-δραπα-1372559

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας, εθελοντών και εργαζόμενων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα ο εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία του Δραπανιά, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Κισσάμου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό (τμήμα Κισσάμου), τη Νεολαία Κισσάμου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δραπανιά.

Οι δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, προσφέροντας τις εθελοντικές υπηρεσίες τους για να καθαριστεί η παραλία από τα απορρίμματα που είχαν συγκεντρωθεί λόγω του πρόσφατου ναυαγίου αλλά και της κακοκαιρίας.

Γάντια και σακούλες δόθηκαν στους εθελοντές ώστε να συλλέξουν τα μικρότερα αντικείμενα, ενώ οχήματα του Δήμου χρησιμοποιήθηκαν για την συλλογή μεγαλύτερων αντικειμένων.

Παρόντες μεταξύ άλλων, ήταν ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Μυλωνάκης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μαυροδημητράκης Σπύρος, κ. Κελαϊδής Γιάννης , κ. Χριστουλάκης Θεόφιλος καθώς και οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων Κισσάμου και Δραπανιά, κ. Κουνδουράκης Βασίλης και κ. Κοκοτσάκης Αντώνης αντίστοιχα.

One thought on “Χανιά | Καθάρισαν την παραλία του Δραπανιά από τα σκουπίδια του ναυαγίου | Photos

  1. Μπραβο, ετσι πρεπει σε συλλογικο αλλα ΚΑΙ σε ατομικο επιπεδο ο καθενας μας οσο μπορει, ολοι μπορουμε.
    να εχουμε το σπιτι μας καθαρο, οχι για τα μπραβο και τις φωτο στα σοσιαλ μεντια, οκ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook