Χανιά | «Κατεβαίνει» υποψήφιος με τη Νάνσυ Αγγελάκη ο Τάσος Αρτεμάκης

χανιά-κατεβαίνει-υποψήφιος-με-τη-νά-831311

Συμπόρευση με τη Νάνσυ Αγγελάκη και τον συνδυασμό «Μαζί για τα Χανιά» για τον Αναστάσιο Αρτεμάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Βαριά λέξη η μπέσα και δεν μετριέται με το φύλο. Δεν έχει ούτε αντρική ούτε γυναικεία ιδιότητα. Δεν ξεχωρίζει αν είσαι άντρας ή γυναίκα, δεν ξεχωρίζει πορτοφόλια και κοινωνικές τάξεις.

Ο άνθρωπος που έχει μπέσα, κρύβει στην ψυχή του ηθική και ντομπροσύνη. Μπέσα έχει ο άνθρωπος ο ταπεινός, που τα καλά που κάνει δεν τα διατυμπανίζει. Εκείνος που δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια του, πίσω από μάσκες. Εκείνος που έχει κότσια… Που μπορεί κάποια στιγμή να προδόθηκε, όμως τράβηξε μία κόκκινη γραμμή και συνέχισε τον δρόμο του.

Μπέσα έχει ο άνθρωπος με φιλότιμο, με ευγένεια, αυτός που ξέρει την δύναμή του και πάντα έχει την συνείδησή του καθαρή. Κοιτάει τον άλλο κατ΄ ευθείαν στα μάτια, με σεβασμό. Πράττει εκείνα που δεν του στερούν τον ύπνο του και την ηρεμία του. Για ό,τι έχει κάνει, είναι περήφανος, ακόμα και για τα λάθη του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.

Η μπέσα, είναι στάση ζωής. Δεν είναι μαγκιά. Και τους ανθρώπους με μπέσα που γνωρίζουμε, ας τους κρατούμε κοντά μας, γιατί είναι λίγοι.

Όπως η Νάνσυ Αγγελάκη, υποψήφια Δήμαρχος Χανίων, με την οποία αποφάσισα να συμπορευτώ σε μια κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Χανίων. Συνοδοιπόροι για να ανεβάσουμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει… Γι αυτό στηρίζουμε και ψηφίζουμε στις Δημοτικές την Νανσυ Αγγελάκη ένα άτομο με μπέσα και όρεξη για δουλειά για τον Δήμο μας και τους Δημότες των Χανίων όπως εξάλλου το έχει απόδειξη ή όλοι της πορεία με τα κοινά εδώ και χρόνια… Στηρίζουμε την Νανσυ Αγγελάκη και όχι κάποιο άλλο υποψήφιο Δήμαρχο με πολιτικά χρώματα και δεκανίκια που θέλει να ανέβει ακόμα ένα σκαλοπάτι πολιτικά στην Καριέρα του… Στο χέρι μας είναι να τα αλλάξουμε όλα και να ανεβάσουμε τον Δήμο μας όλοι μαζί ψιλά εκεί που του αξίζει αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας εάν συνεχίσουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη του παρελθόντος για μικροπολιτικές σκοπιμότητες.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook