Χανιά | «Κατέβα τώρα κάτω» – Δεν άφησαν μαθήτρια γυμνασίου να μπει στο λεωφορείο επειδή δεν κρατούσε το πάσο της – Τι καταγγέλλει

χανιά-κατέβα-τώρα-κάτω-δεν-άφησαν-888132

«Κατέβα τώρα κάτω» φέρεται να είπε σε μαθήτρια του Γυμνασίου Μουρνιών, ο οδηγός του λεωφορείου. Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού στο zarpanews.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η 14χρονη αναγκάστηκε να κατέβει από το σχολικό και να μείνει… στο σχολείο καθώς δεν κρατούσε το πάσο της.

Όπως υποστήριξε η ίδια, η κόρη της κάνει καθημερινά αυτή τη διαδρομή και ποτέ άλλοτε δεν έχει συναντήσει τέτοιο πρόβλημα. «Ήταν μεσημέρι, μπήκε στο λεωφορείο μαζί με όλους τους μαθητές, τι άλλο θα μπορούσε να θέλει, εκτός από το να γυρίσει στο σπίτι της; Δεν έχει ξεχάσει ποτέ ξανά την κάρτα της» είπε χαρακτηριστικά.

Από τη πλευρά του, το αστικό ΚΤΕΛ Χανίων, αναφέρει πως δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός οδηγού με μαθήτρια. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά, Γιάννης Καρτάκης, κανείς από τους πέντε οδηγούς που πραγματοποιούν τα δρομολόγια του σχολικού, δεν γνώριζε το περιστατικό.

«Ζητούμε συγνώμη εάν έγιναν όλα όπως τα περιγράφει η μητέρα. Λαμβάνουμε σοβαρά τέτοιου είδους ζητήματα και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα παιδιά να γυρνούν με ασφάλεια στο σπίτι τους» είπε ο ίδιος.

Η μητέρα της μαθήτριας έχει καταγγείλει το περιστατικό και στην διεύθυνση του αστικού ΚΤΕΛ.

zarpanews.gr

One thought on “Χανιά | «Κατέβα τώρα κάτω» – Δεν άφησαν μαθήτρια γυμνασίου να μπει στο λεωφορείο επειδή δεν κρατούσε το πάσο της – Τι καταγγέλλει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook