Χανιά | Κατασκευάζουν νέο δρόμο στη Χαλέπα – Ξερίζωσαν ελιές, καθαρίζουν το έδαφος | Photos

χανιά-κατασκευάζουν-νέο-δρόμο-στη-χαλ-1141357

Ένας νέος δρόμος, ο οποίος προβλέπεται από το σχέδιο πόλης, ξεκίνησε να κατασκευάζεται στη Χαλέπα.

Ο δρόμος θα διανοιχθεί μεταξύ των οικοδομικών τετραγώνων 1112-1113 και 1113-1114 και εντάσσεται στη γενικότερη εργολαβία «Διαμόρφωση οδών σχεδίου πόλεως Δημοτικής Ενότητας Χανίων», με τη σύμβαση που υπεγράφη στις 25 Φεβρουαρίου 2020 να προβλέπει κόστος 1.262.000 ευρώ και να περιλαμβάνει και άλλες οδούς σε διάφορες περιοχές των Χανίων. Όλη η εργολαβία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί ως τις 25 Αυγούστου του 2021.

Ο δρόμος αναμένεται να διανοιχθεί παράλληλα με την οδό Προφήτη Ηλία, στην έκταση που υπάρχει πάνω από τα κτίρια του ΕΛΜΕΠΑ (πρώην ΤΕΙ).

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής, εκσκαφέας βρέθηκε στο σημείο για να ξεκινήσει τη διάνοιξη, ξεριζώνοντας ελιές και προετοιμάζοντας το έδαφος.

Δείτε φωτογραφίες από την έναρξη των έργων:zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Κατασκευάζουν νέο δρόμο στη Χαλέπα – Ξερίζωσαν ελιές, καθαρίζουν το έδαφος | Photos

  1. Σε μερικα χρονια θα την εχουν καταστρεψει την Κρητη.Δεν μπορουν να σταματησουν αυτη τη δραστηριοτητα που μας πτωχευσε βαζοντας κανονες και φορολογια;Ολοι οι πνευματωδεις Κρητικοι θα εχουν φυγει για αλλες πολιτειες που σεβονται το περιβαλλον, και εδω θα μεινουν στο περιθωριο οι υπολοιποι γιατι ουτε ξενοι θα ερχονται για τουρισμο.Δειτε τα σημεια της Κρητης που εχουν προσεξει λιγο το περιβαλλον και την οικηση ,οτι δεν εχουν κριση απο τουριστες σημερα.Καλα μυαλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook