Χανιά – καταγγελία: Πήγαν να της βγάλουν τις πινακίδες, την χαιρέτησαν και φύγανε…

χανιά-καταγγελία-πήγαν-να-της-βγάλου-1489474

Για διαφορετική αντιμετώπιση από αυτή που συνηθίζεται και από αυτή που πρέπει να ισχύει σε πολίτη που σταθμεύει παράνομα, καταγγέλλει την Ελληνική Αστυνομία στα Χανιά αναγνώστης του zarpanews.gr ( τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση του site).

Ο καταγγέλλων αναφέρει πως σήμερα Τρίτη, βρισκόμενος στην εφορία Χανίων, είδε το προσωπικό του γερανού της αστυνομίας να προχωρά σε απομάκρυνση πινακίδας οχήματος που ήταν παράνομα σταθμευμένο, χωρίς ωστόσο να προλάβει να ολοκληρώσει την διαδικασία, καθώς το όχημα, όπως ο καταγγέλλων ισχυρίζεται, άνηκε σε πρόσωπο που οι αστυνομικοί γνώριζαν.

Ο αναγνώστης, ο οποίος έγινε μάρτυρας του περιστατικού καταγγέλλει στο zarpanews.gr:

«Ήμουν στην εφορία και όταν κατέβηκα κάτω, είδα τον γερανό της αστυνομίας με έναν βαθμοφόρο και τον οδηγό να προχωρούν στην απομάκρυνση της πινακίδας ενός οχήματος, το οποίο είχε σταθμεύσει παράνομα απέναντι από την δημόσια οικονομική υπηρεσία.

Κατέβηκε από το κτίριο της ΔΟΥ μια γυναίκα, η οποία τους είπε ότι το όχημα ήταν δικό της, την χαιρέτησαν και έφυγαν. Και αναρωτιέμαι εγώ, είμαστε πολίτες της ίδιας πόλης; Πήρα και στην τροχαία να κάνω επώνυμα καταγγελία αλλά δεν σήκωναν το τηλέφωνο. Απαράδεκτο το περιστατικό.

Να είμαστε όλοι το ίδιο. Έχει τύχει να πάρουν και σε μένα τις πινακίδες και πολύ καλά έκαναν. Αν ήταν το δικό μου ή το δικό σας αυτοκίνητο, θα το είχαν πάρει».

Από τη μεριά τους αστυνομικές πηγές ισχυρίζονται ότι πρόκειται για παρεξήγηση και δεν αφαίρεσαν πινακίδες διότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν ήταν εντός του κίτρινου πλαισίου.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Χανίων τις προηγούμενες μέρες, προχώρησε σε διαγράμμιση στην οδό Τζανακάκη προκειμένου να δημιουργήσει θέσεις φορτοεκφόρτωσης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zarpanews.gr, στο σημείο υπάρχει η σχετική σήμανση που επιτρέπει την εκφόρτωση εντός του κίτρινου πλαισίου.

Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν ψάχνουν θέση για να σταθμεύσουν, λαμβάνοντας πάντα υπόψη την σχετική σήμανση.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά – καταγγελία: Πήγαν να της βγάλουν τις πινακίδες, την χαιρέτησαν και φύγανε…

  1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑς ΕΙΠΕΣ. ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΜΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ……. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟ … ΔΗΜΟ!!!………

  2. Στο αυτοκίνητο το οποίο αναφέρεται ο καταγγέλλων έχει επιβληθεί πρόστιμο και έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες κ συγκεκριμένα μόνο η μία καθώς η άλλη δεν ήταν δυνατόν να βγει με συμβατικά κλειδιά…. Είναι στη διάθεση του να τις δει αν θέλει στην τροχαία…. Είναι ντροπή όμως και ανήθικο να καταγγείλει κάνεις κάτι το οποίο δεν ισχύει…. Η κυρία στην οποία αναφέρεται είχε το όχημα της εκτός των κίτρινων γραμμών και σαφώς και δεν το μετακίνησε από κει …όπως φαίνεται και σε φωτογραφίες και σε βίντεο μαγαζιού το οποίο έχουμε ήδη πάρει….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook