Χανιά | Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν σε αυτή την πόλη… Πήγε και τ’ άφησε πάνω σε ράμπα | Photo

χανιά-κάποια-πράγματα-δεν-αλλάζουν-σε-1531960

Δυστυχώς η οδική παιδεία, παραμένει λέξη άγνωστη για κάποιους οδηγούς – αν όχι για τους περισσότερους – στα Χανιά.

Όπως ο οδηγός που όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες άφησε το αυτοκίνητό του πάνω στην στροφή και μάλιστα σε ράμπα για αναπηρικά αμαξίδια και καροτσάκια…

Σύμφωνα με αναγνώστη, όταν είδε τον κάτοχο του οχήματος, του είπε ότι έχει παρκάρει μπροστά σε ράμπα ατόμων με ειδικές ανάγκες, τον έβρισε, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε…

Ντροπή.

zarpanews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν σε αυτή την πόλη… Πήγε και τ’ άφησε πάνω σε ράμπα | Photo

  1. Κλασσική περίπτωση βλάβης αυτό το σημείο. Όταν έβαζαν κολονάκια στους δρόμους, σε εκείνο το σημείο ήταν ένα βαν παρατημένο οπότε δεν έβαλαν. Και από τότε που το μάζεψαν πάνε συνέχεια και παρκάρουν όπως στις φωτογραφίες. Πάνε χρόνια τώρα και δεν έχει γίνει τίποτα για αυτό. Όσες φορές και να έρθει η τροχαία δεν αλλάζει τίποτα.

  2. Συνέχεια ακούω κριτικές για τους οδηγούς και ποτέ για τις αρχές που στερούν την πόλη από θέσεις στάθμευσης. Κατηγορούσαν τον κο. Βάμβουκα για τα κολονάκια, αλλά δεν είδα να τα βγάζουν. Και αν είναι ανέφικτο να δημιουργηθούν νέες θέσεις στάθμευσης , ας βελτιωθούν οι συγκοινωνίες σε συχνότητα και κόστος.

    1. Μα καλά θα τρελαθούμε τελείως? Φταίει ο Δήμος που ο κάθε καραγκιόζης σε αυτή την πόλη παρκάρει όπως του γουστάρει? Εδώ ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια κανονικά τα πλαστικά κολωνάκια θα τους σταματήσουν νομίζεις? Τα πατάνε και τα ξεριζώνουν για πλάκα!
      Έχω πάει σε όλες τις πόλεις του νησιού και οι Χανιώτες οδηγοί είναι κατά μακράν οι χειρότεροι. Τέτοια χάλια δεν βλέπεις στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο. Ίσως επειδή εκεί είναι τοπικιστές και αγαπάνε τον τόπο τους. Στα Χανιά μισούμε την ίδια μας την πόλη και το αποδεικνύουμε καθημερινά. Πιο άναρχη πόλη απλά δεν υπάρχει!

  3. Ε εκεί ήταν λάθος ο αναγνώστης που δεν κάλεσε επιτόπου την Τροχαία. Αντί να ζητήσει μια στοιχειώδη συγγνώμη ( μάλλον άγνωστη) είχε το ξετσίπωτο γαϊδούρι το θράσος να τον βρίσει κιόλας…. Ε εκεί δεν χαρίζεις καλείς επιτόπου Τροχαία και του ξηλώνει τις πινακίδες ετσι να τον τσούξει λίγο. Και δεν συμφωνώ με την άποψη ότι η Τροχαία δεν έρχεται ποτέ. Απλά και εμείς είμαστε μέρος του προβλήματος που καθόμαστε και τους ανεχόμαστε από φόβο και καλά μην μας πουν ρουφιάνους. Ε ναι προτιμώ να είμαι ρουφιάνος παρά να θέσω σε κίνδυνο την ζωή του παιδιού μου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook