Χανιά | Καπετάνιος 6,5 ετών: Ο μικρός Σήφης δένει το σκάφος στο λιμάνι της Σούδας | Video

χανιά-καπετάνιος-65-ετών-ο-μικρός-σήφης-1456176

Καπετάνιος 6,5 ετών. Πρόκειται για τον Σήφη από τα Χανιά, ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από έναν επαγγελματία.

Στο βίντεο που ακολουθεί, φαίνεται το μικρό αγόρι να δένει με ιδιαίτερη ευκολία το οικογενειακό σκάφος 14 μέτρων και 5 τόνων στο λιμάνι της Σούδας.

Όπως φαίνεται, το μήλο έπεσε κάτω από την Μηλιά, καθώς και ο πατέρας του μικρού Σήφη είναι καπετάνιος. «Ο ένας μου γιος από 10 ετών οδηγούσε μόνος του το σκάφος και ο Σήφης από 5 ετών ξεκίνησε να οδηγεί» ανέφερε ο πατέρας, ενώ τόνισε πως «αν κάτι αρέσει στα παιδιά πάντα το κάνουν καλά».

Πηγή:ertnews.gr

5 thoughts on “Χανιά | Καπετάνιος 6,5 ετών: Ο μικρός Σήφης δένει το σκάφος στο λιμάνι της Σούδας | Video

  1. ΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ…..ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ!
    Για να δουμε το λιμενικο ποια θεση θα παρει?
    Γιατι ετσι βαζουν εκει και τα ανηλικα να οδηγουν διαφορα οχηματα!

  2. Επειδή είσαι σίγουρα ……ελληναρας και ζηλόφθονος, θα σου αναφέρω ότι στο εξωτερικό που τυχαίνει να έχω οικογένεια οταν πηγαίνουμε τα παιδιά εφόσον υπάρχει ενήλικας οδηγός μαζί τους μπορούν και επιτρέπεται να οδηγούν αυτοκίνητο, τρακτέρ, σκάφος αγροτικό κλπ εφόσον είναι ιδιωτικό και δεν έχουν μέσα ανθρώπους επιβάτες, δηλαδή να έχουν πληρώσει ! Επειδή όμως εμείς ζούμε στην μπανανία που φτιάξαμε δεν έχουμε δικαίωμα ούτε να το σκεφτούμε γιατί είναι ……παράνομο σύμφωνα με τους καραγκιοζηδες που ακόμα και σήμερα μας λένε ότι είναι παράνομο να …..αναπνέουμε χωρίς μάσκα ! Επίσης αυτό το πληρώνουμε ακριβά γιατί θυσιάζουμε τη νεολαία μας στην άσφαλτο επειδή τα λαμόγια την υποχρεώνουν να πάνε σε σχολές οδήγησης ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να παίρνουν τις μίζες αλλα βγάζοντας στονδρομο υποψήφια θύματα της εσφαλμένης και προχειρης οδήγησης στον αγύριστο λοιπόν βλαμμένε και μπράβο και στον πατέρα και στα παιδιά !

    1. Ρε δουλευομαστε;Ανήλικο κ μάλιστα στα 6 κ δεν έχει κινηθεί η σχετική διαδικασία;Κ ο λουκουμας παραπάνω λέει κ μπραβο;Ναι μπανάνια έχουμε όταν ο καθένας κάνει ότι γουστάρει,όταν γράφει τους νομους,όταν δημιουργεί νέους «ελληναρες».Κ αντε τραβά στο εξωτερικό σου να ησυχάσουμε εμείς,ελληναρα της κακιάς ώρας.

  3. Τώρα που εξασθένησης όλο το πνευματικό σου απόθεμα σε δυο μπούρδες.σχόλιο κάτσε να ξεκουράσεις το μυαλό σου αλλά να ξέρεις ότι είσαι ο ορισμος της αιτίας γιατί έχουμε πέσει τόσο χαμηλά σαν κοινωνία ! Να ψοφήσει λοιπόν η κατσίκα του γείτωνα και όχι να μαθεις και σύ τα κοπέλια σου να οδηγούν οπως ο άξιος πατέρας των πιτσιρικάδων ! Για τα υπόλοιπα περι εξωτερικού μην κουράζεις το μυαλό σου, 1+1 = 2 !!

  4. Ο/Η Συχγαρητηρια ξανα σε όλη την οικογενοια, άξιοι Έλληνες, ικανοί, καταφερτζήδες, έξυπνοι ! λέει:

    Είδες ειδήσεις Ελληναρά ( αν ξέρεις να μπεις στο Ίντερνετ ) που έδειχνε τον πιτσιρικά, τον αδελφό του και τον πατέρα τους που πλεύρισε το σκάφος 1-2 μέτρα πίσω από το σκάφος του λιμενικού ? Άκουσες τι είπε ο πατέρας ότι το μεγαλύτερο παιδί πλεύρισε ι τα πλοία του Αμερικανικού στόλου για δουλειά και είναι όλοι τους ενθουσιασμένοι και συμπεριστεκωντε στο παιδί με γνήσιες ενθαρρυντικες προτροπές ? Αυτός είναι ο κόσμος ο δικός μας κάτι που για σένα είναι άξιο τιμωριας και σίγουρα καταστολής από τις αρχές ! Πιστεύω αν το είδες να πηγές στον καθρέφτη σου και να έριξες ροχαλα στον ηλιθιο Ελληναρά που έβλεπες μέσα στον καθρέφτη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook