Χανιά | Κάνουν βραδινές μαζώξεις στη Χρυσή Ακτή και αφήνουν πίσω τους… “συντρίμμια” | Photos

Σε κακό χάλι φαίνεται πως αφήνουν τον κοινόχρηστο χώρο της παραλίας, κάποιοι ασυνείδητοι στα Χανιά, μετά από μεταμεσονύκτιο παρτάκι και συνάθροιση στην περιοχή.

Το εν λόγω περιστατικό που συνοδεύεται και από φωτογραφικό υλικό, ανέδειξε με δημοσίευσή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μουρνιών, Μιχάλης Σχοινάς, ο οποίος μάλιστα έγραψε σχετικά:

«ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ…… “Αποφασίσατε να κάνετε βραδυνο γλέντι στην Χρυσή ακτή.. Πολυ καλα.. Αποφασίσατε να φέρετε φαγητά, ποτα και μουσικές.. Πολυ καλα.. Φαγατε,ήπιατε τραγουδήσετε, διασκεδάσετε κλπ.. Όλα αυτά πολυ καλα.. ΟΜΩΣ.. Βρε καλόπαιδα δεν μπορουσατε να μαζέψετε τα σκουπίδια σας???!!!!! Λίγη τσίπα δεν έχετε”.. Τα μάζεψαν βέβαια οι “πρωινοι” λουομενοι. Οι οποίοι συχνά, δυστηχως αναγκάζονται να κάνουν αυτήν την δουλειά… Καθώς η”τσιπα” λείπει από αρκετούς από ότι φαινεται…»

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όποιος κάνει παρτάκι εκεί κύριε πρόεδρε μαζεύει και τα σκουπίδια του. Το παρτάκι που βλέπεις είναι από τις απογευματινοβραδυνες μαζώξεις των Ρομά….εκτός αν στον δήμο σου οι γύφτοι δίπλα στο Λύκειο που μαζεύονται για αγοραπωλησίες μαζεύουν και τα σκουπίδια τους….οι δικοί σας είναι εξευγενισμένοι. Πάντως οι υπάλληλοι καθαριοτητας κάνουν ότι μπορούν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ