Χανιά | Καμπάνια για την κάρτα μέλους του ΚΙΝΑΛ

χανιά-καμπάνια-για-την-κάρτα-μέλους-το-892109

Καμπάνια για την κάρτα μέλους του ΚΙΝΑΛ ξεκινάει η Συντονιστική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής στα Χανιά. Στόχος η επανεγγραφή παλαιών μελών αλλά και η εγγραφή νέων προκειμένου να διευρυνθεί η κομματική του βάση. Η καμπάνια αυτή περιλαμβάνει την έκδοση νέας κάρτας μέλους του ΚΙΝΑΛ, με συνδρομή 1 ευρώ τον μήνα (12 ευρω τον χρονο)και πλήρη δικαιώματα κομματικού μέλους.

Σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο που έφτασε στα γραφεία της νομαρχιακής οργάνωσης στα Χανιά, «το Κίνημα Αλλαγής ανήκει στη βάση του, διαμορφώνεται από αυτή και δυναμώνει από τη συμμετοχή της. Παράλληλα, με την πληρωμή της συνδρομής, εξασφαλίζεται η οικονομική αυτοτέλεια του Κινήματος Αλλαγής και των οργανώσεων  σε όλη την Ελλάδα».

Με τη νέα κάρτα μέλου, τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής εξασφαλίζουν πρόσβαση για να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, αλλά και δικαίωμα υποψηφιότητας στα κομματικά όργανα. Η διαδικασία γίνεται εύκολα μέσα από την πλατφόρμα μελών members.kinimaallagis.gr  Με την πληρωμή της συνδρομής, η κάρτα μέλους θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχει επιλέξει ο χρήστης.

Η συντονιστική επιτροπή Χανίων ενημερώνει ότι όσοι δεν επιθυμούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά, μπορούν να προσέρχονται   στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό Καλλιτσουνακη 5 ,κάθε Πέμπτη από τις  19.00 έως 21.00.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook