Χανιά | Καμία ευαισθησία! Αδιαφορία για έγκυο από υπαλλήλους υπηρεσίας που την άφησαν να περιμένει την «ουρά»

χανιά-καμία-ευαισθησία-αδιαφορία-για-937200

Για μια κόμη φορά προκύπτει, σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη στο zarpanews.gr, η αδιαφορία υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών, προς συνανθρώπους μας που θα έπρεπε να αντιμετωπιστούν με ευαισθησία καθώς αυτό επιβάλει η κατάσταση τους.

Θύμα αυτής της αδιαφορίας αυτή τη φορά μια έγκυος:

Σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου της εγκυμονούσας, «η γυναίκα μου πήγε το πρωί κάτι χαρτιά στο παλιό ψυχιατρείο στα Χανιά πίσω από το ΜΑΙΧ.

Όταν πήγε είχε αρκετό κόσμο και το νούμερο που πήρε ήταν το 35

Πήγε λοιπόν να ρωτήσει έναν υπάλληλο, αν μπορεί να περάσει πιο  γρήγορα γιατί είναι έγκυος στον 8+ μήνα και δεν είναι εύκολο να περιμένει.

Ο υπάλληλος όμως αδιαφόρησε « και της απάντησε να περιμένει κανονικά με το νούμερο της……»

Το αποτέλεσμα; «η γυναίκα μου έφυγε και παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της,  όπου δεν είναι εύκολο να μετακινηθεί την αναγκάζουν να πάει άλλη μέρα.»

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Χανιά | Καμία ευαισθησία! Αδιαφορία για έγκυο από υπαλλήλους υπηρεσίας που την άφησαν να περιμένει την «ουρά»

  1. Δεν υπερασπίζομαι τον υπάλληλο, αλλά και όλοι αυτοί που περίμεναν πριν την κοπέλα γιατί δεν παραχώρησαν την σειρά τούς??? Αυτοί είμαστε δυστυχώς.

  2. Στην περίπτωση αυτή, θα μπορούσε να απευθυνθεί στον ή στην προϊστάμενο,-η και σίγουρα θα ικανοποιούνταν . Δυστυχώς οι υπάλληλοι , οι περισσότεροι, βλέπουν μόνο αριθμούς και για τον συγκεκριμένο που ενέργησε έτσι ….. τα σχόλια περιττεύουν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook