Χανιά | Καμιά ακύρωση εξαιτίας των ζημιών από την κακοκαιρία λένε οι ξενοδόχοι

χανιά-καμιά-ακύρωση-εξαιτίας-των-ζημι-826716

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καλογερή και τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη είχε το πρωί στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδόχων του νομού.

Όπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανώλης Γιαννούλης, αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την εξέλιξη των ε΄ργων που έχει ανάγκη ο νομός μετά την τελευταία κακοκαιρία.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων είπε ότι όντως έχει προκύψει μια δύσκολη κατάσταση, σημείωσε όμως πως υπάρχει η βεβαιότητα πως σε σύντομο χρονικό διάστημα ο νομός θα είχε στο πρότερο επίπεδο.

Τόνισε πως «από όλους τους αρμοδίους υπάρχουν οι διαβεβαιώσεις πως όλες οι απαραίτητες διαδικασίες κινούνται ταχύτατα, ενώ έχουν επίσης εγκριθεί τα απαιτούμενα κονδύλια και αυτό που μένει είναι να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργολαβίες.»

Ο κ. Γιαννούλης είπε πως με την έναρξη της τουριστικής περιόδου θεωρεί ότι ο νομός θα είναι όπως πρέπει, ενώ παράλληλα θα δουλεύονται και οι απαραίτητες εργολαβίες.

Τέλος και σε ότι αφορά επιπτώσεις με ακυρώσεις κρατήσεων από επισκέπτες που είχαν προγραμματίσει να περάσουν τις διακοπές τους στα Χανιά, ο κ. Γιαννούλης ανέφερε πως δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο, ούτε υπάρχει ανάλογη ενημέρωση, αλλά αντίθετα έχει παρασχεθεί στα τουριστικά γραφεία η διαβεβαίωση πως όλα είναι υπό έλεγχο και όλα θα είναι έτοιμα με την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook