Χανιά | Καλοκαιρινές δραστηριότητες στις Παιδικές – Εφηβικές Βιβλιοθήκες του Δήμου – Πως θα δηλώσετε συμμετοχή

χανιά-καλοκαιρινές-δραστηριότητες-σ-1244259

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν στα προγράμματα φιλαναγνωσίας, δραστηριοτήτων και δημιουργικής απασχόλησης, στο χώρο των Παιδικών-Εφηβικών Βιβλιοθηκών του Δήμου Χανίων σε Δημοτικό Κήπο και Σούδα, για τον μήνα Ιούλιο 2021.

Εκτός από τον καθημερινό δανεισμό και τη χρήση εκπαιδευτικών επιτραπέζιων παιχνιδιών, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συμμετέχουν, να απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά στις ποικίλες δραστηριότητες, που θα πραγματοποιούνται πρωινές και απογευματινές ώρες, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας, αλλά και να γνωρίζουν, να εξοικειώνονται με τον χώρο των Παιδικών Βιβλιοθηκών, τη λειτουργία, τη χρήση και τη σπουδαιότητα τους.

Στόχος των προγραμμάτων είναι να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία, η εφευρετικότητα, η δημιουργική φαντασία, το χιούμορ, η χαρά της μάθησης, ενώ εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές για τη συνεργασία, τον χρόνο και την αγάπη τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η δήλωση συμμετοχής των παιδιών, τηλεφωνικά:

-Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων: 28213 41774

-Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας: 28213 41221

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των καθημερινών δράσεων στις παιδικές βιβλιοθήκες του Δημοτικού Κήπου και της Σούδας ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες και καθημερινή ενημέρωση για τις δραστηριότητες, μπορείτε να βρείτε και στη σελίδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στο Facebook (δείτε ΕΔΩ).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook